Anna_feerie

#testinmakeupclub - супер бокс з декоративною косметикою

#testinmakeupclub - супер бокс з декоративною косметикою

Це не бокс, а просто підіймач настрою в наш нелегкий час! Тож, давайте роздивлятися, що в чарівній коробочці:

#testinmakeupclub - супер бокс з декоративною косметикою

Я давно фанатію від Lash Sensational, тому покладаю великі надії і на цю крихітку (свого часу Sky High просто підкорила б'юті світ завдяки подовжуючим властивостям. Силіконова щіточка, проте вона рівна, а не вигнута, як у LS, тож працюватиме саме на довжину вій.

Трохи пилить (тому краще користуватись пухнастим пензлем), але погляньте, який чудовий відтінок! В мене зараз хайлайтер лише в палетці Estee Lauder і я його вже затерла до дірочок, тож це, напевно, найбажаніший продукт боксу 😍😍😍.

По-перше, мені дуже сподобався склад: оливкова олія, соєвий та бджолиний віск на початку списку інгредієнтів. По-друге, тінт має ніжний колір (на свотчі кілька шарів) та приємний аромат (моя племінниця сказала, що пахне полуничним варенням 🍓). Тож, якщо ця маленька б'юті-блогерша не забере в мене цю красу, далі буде багато мейків)))

На свотчі зліва номер 04, зправа 05. В принципі, обидва підійдуть для блондинок/власниць русявого волосся. Текстура більш пудрова, не жирна, тож очікую на стійкість 💪.

Це доволі щільний (та липкий 🤪) блиск коралового кольору. Точно варіант для зібраного в пучок волосся та тихої погоди, щоб сяяти та не перейматися через те, що до губ щось прилипло))).

Тепер дочекаюсь сонячної погоди і буду фарбуватися та робити купу селфі❤️❤️❤️. Ще раз дуже дякую Makeup Club за можливість протестувати нові засоби та дізнатися про круті продукти!