Lily♥️

АРОМАТИ СОНЯЧНОЇ НОСТАЛЬГІЇ “SUNNY FRAGRANCE”

АРОМАТИ СОНЯЧНОЇ НОСТАЛЬГІЇ “SUNNY FRAGRANCE”

Аромати, про які сьогодні тобі розповім, для мене особливі, бо кожен несе в собі приємний спогад, про маленьке життя під назвою ...подорож в літо.

Моя підбірка, яка на перший погляд схожа за напрямком, але не по звучанню! Кожен аромат самодостатній, яскравий, грайливий, що дарує тобі заряд гарного настрою, інколи занадто "популярний" , але неповторний. І що найважливіше , в літню пору подарує тобі легку вуаль і не задушить ...

Отож ділюсь:

1. Giorgio Armani Acqua di Gioia - Парфумована вода жіноча.

Початкова нота: Лимон, М'ята

Нота Серця: Жасмин, Півонія, Рожевий перець

Кінцева нота: Кедр з Вірджинії, Французький лабданум, Цукрова тростина

Як не дивно, коли цей аромат був дуже популярний, я його обходила стороню! Не подобався. Але одного разу влітку я його спробувала в Дьюті Фрі, це був 2016 рік. І була вражена, наскільки все змінилося (я тестувала стару версію). Основні ноти, які я чую на собі це ніби тропічний дощ...трішки мохіто і приправлений паленим цукром піончик! Красивий, але більше люблю саме на морі. Легкий і освіжаючий аромат.

2. Hermes Un Jardin Sur Le Nil - Туалетна вода унісекс.

Початкова нота: Грейпфрут, Зелене манго, Насіння моркви, Томат

Нота Серця: Апельсин, Гіацинт, Камиш, Лотос, Півонія

Кінцева нота: Ірис, Кориця, Лабданум, Ладан, Мускус

Це таки дійсно унісекс, бо гарно звучав і на моєму хлопцеві, як не дивно) Аромат для мене дзвінкий, тонкий, шлейфовий. Найбільше на собі відчуваю свіжу зелень лугу, з цитрусовим присмаком, і трішки ірису. Красиво...ніби свіжий, але не простий, багатогранний.

3. Dolce & Gabbana Light Blue - Туалетна вода жіноча.

Початкова нота: Дзвіночок, Кедр, Сицилійський лимон, Яблуко

Нота Серця: Біла троянда, Бамбук, Жасмин

Кінцева нота: Амбра, Кедр, Мускус

На мені він звучить досить тихо і солодко- свіжо.. Найбільше відчуваються цитрусові, але не кислі, а солодкі, як сицилійський апельсин. Познайомилася з ним ближче лише в 2019 році разом і з Montale , про який далі.

4. Montale Soleil de Capri - Парфумована вода унісекс.

Початкова нота: Грейпфрут, Кумкват, Цитруси

Нота Серця: Білі квіти

Кінцева нота: Мускус, Спеції

Абсолютно не уявляю цей аромат на чоловікові.

Що скажу, у мене була travel версія 20 ml (купувала на Make UP), є все таки невелика схожість з D&G Light Blue, але в цьому ароматі цитруси досить пряні, бальзамічні, відчуваю кумкват! Аромат взагалі не шлейфовий, дуже тихий і натільний.

5. Van Cleef & Arpels Extraordinaire California Reverie - Парфумована вода жіноча.

Початкова нота: Мандарин, Неролі

Нота Серця: Жасмин самбак, Франжіпані

Кінцева нота: Бджолиний віск, Ваніль

Який же він красивий... легкий аромат теплого піщаного берега. , Я відчуваю на собі добре франджипані і неролі з ноткою бджолиного воску! Це так цікаво, легко і ніжно! Мінус лише в стійкості( хотілося би кращого)))а не 3 години.

6.Kilian Roses On Ice - Парфумована вода унісекс.

Початкова нота: Лайм, Огірок, Ялівець

Нота Серця: Троянда

Кінцева нота: Мускус, Сандал

В алкогольній колекції by Kilian, цей аромат мені подобається найбільше для літа. Але я відношуся до тих, хто на собі відчуває найбільше аромат огіркової води з лаймом ...Саме так , як пахне "Детокс водичка з огірком і лаймом" Одини в один. В кінці трішки ялівцю! Це все що я відчуваю на собі.

7. Byredo Bal D'Afrique - Парфумована вода унісекс.

Початкова нота: Бергамот, Квітка Африканського апельсина, Лимон, Чорна смородина, Чорнобривці

Нота Серця: Жасмин, Фіалка, Цикламен

Кінцева нота: Амбра, Ветивер, Кедр з Вірджинії, Мускус

Який же красивий у нього шлейф.. найбільше на собі відчуваю шафран з фіалкою. Легкий повітряний, дзвінкий і чистий. Є деяка пудровість, але чиста, свіжа. Такий опис підходить йому найбільше. Коли я одягаю цей аромат, завжди отримую компліменти.

8.Etro Musk - Туалетна вода унісекс.

Початкова нота: Бергамот, Вербена, Грейпфрут

Нота Серця: Біла троянда, Гваяк, Кедр, Конвалія, Сандал

Кінцева нота: Мускус, Сандал

Аромат чистоти. Ніби крем для тіла після душу. Доречний завжди. Не задушить, але і не якийсь яскравий. Проте цікавий.