Альона Нойвілль

Бюджетний тон з кейсу візажиста: Physicians Formula The Healthy Foundation

Бюджетний тон з кейсу візажиста: Physicians Formula The Healthy Foundation

Я не підозрювала, що зустріну одну з улюблених тональних основ в арсеналі своєї бровістки. Після процедури потрібно було перекрити почервонілі ділянки шкіри, й майстриня зробила це тоном, який здивував мене з перших секунд після нанесення. Він мав досить щільне покриття, але при тому не відчувався на шкірі, гарно попрацював на проблемних ділянках і не забився у зморшки під очима, куди його нанесли замість консилера. Вражена результатом, я замовила The Healthy Foundation того ж дня, у найсвітлішому відтінку з наявних LC1.

І не пошкодувала.

Продукт виготовляється американською косметичною компанією Physicians Formula: він не тестується на тваринах, й містить корисні для шкіри інгредієнти, такі як вітамін E, антиоксиданти, арганову олію та гіалуронову кислоту, а ще SPF20 – не багато, але приємно. Крем заявляється, як некомедогенний, але за власним досвідом можу сказати, що це з’ясовується тільки після тривалого користування. У моєї чутливої шкіри він не викликав жодних побічних ефектів.

Покористувавшись The Healthy Foundation майже рік, я можу дійти висновку, що це чудовий продукт для тих, хто не любить щільні матові текстури. Сатиновий фініш комфортно відчувається на шкірі, вирівнює рельєф та частково перекриває запалення, якщо вони є. Тон не підкреслює сухі ділянки, не западає у зморшки – все було б чудово, якби не стійкість. За чотири-п’ять годин він щезає з носа та підборіддя, навіть якщо закріплювати пудрою, тому якщо я хочу тривалого результату, то змішую його зі стійкими тональними.

Відтінок LC1 доволі світлий, проте з жовтуватим підтоном, тому білосніжній порцеляновій шкірі не пасуватиме. Але ним можна дуже вправно маскувати синячки під очима, не боячись скочування та западання у зморшки, так як текстура крему легша за коректор і має схожий колір.

Щодо дозатору у вигляді спонжика. Існує маса суперечливих думок, наскільки це гігієнічно – але якщо кремом користуєтеся тільки ви, то проблеми не бачу. Проте, маючи чутливу шкіру з акне або дерматитом, я б рекомендувала наносити продукт зі спонжика на чисту палітру, а потім вже на обличчя, уникаючи таким чином безпосереднього контакту.

· Яка стійкість тонального без пудри?

В залежності від типу шкіри: на жирній до 4 годин, на сухій – 6-7. Але краще усе-таки закріплювати цей тон пудрою й поправляти протягом дня.

· Чи можна використовувати у якості консилера?

Він чудово працює, як консилер для нанесення під очі: крем не скочується та не підкреслює зморшки.

· Якому типу шкіри підійде?

Найкраще працюватиме на сухій або комбі-шкірі. З жирним типом можуть виникнути проблеми стійкості.

· Чи гігієнічно мати крем з дозатором-спонжиком?

Для попередження можливих проблем, краще не наносити тон спонжем безпосередньо на шкіру, а знімати продукт на палітру.

· Яке по щільності покриття у цього тонального?

Середнє покриття з сатиновим фінішем.