Strange Love

Огляд довгоочікуваного боксу #testinmakeupclub

Огляд довгоочікуваного боксу #testinmakeupclub

Бокс як завжди приїхав у неймовірно красивому пакуванні, дивіться, як мило!

У мене два відтінки: 04 та 06. Останній мені не підходить, бо трішки затемний. Просте якщо його наносити по мінімуму, то пасуватиме навіть темно-русим. А от 04 сподобався: він нейтрально-коричневий, без сірості. Олівчики непогані, добре лягають, якщо ними не тиснути, а ніжно штрихувати.

У мене відтінок 002 - ніжно-персиковий, ідеальний на літо. Блиск дуже сподобався. Дарує об'єм та легке заніміння губ, як після плампера. Не дуже липкий, не тече. Короче, вогінь

Їй достатньо одного шару, аби подарувати шикарне розділення та видовження. Навіть мої короткі та рідкі вії виглядають виграшно, на фото - лише одне нанесення. Зверніть увагу на вугільно-чорний відтінок, ніякої сірості.

Він дуже яскравий та мерехтливий! Тому наносити слід з обережністю. Дарує ніжне золотисто-біле сяяння, візуально покращує текстуру шкіри, дарує їй ефект підсвічення зсередини.

Цей тінт уже є у мене в косметичці. І він прекрасний! Дарує ніжний рожевий відтінок губам, зволожує їх та підтримує шкіру в здоровому вигляді. Ідеальна заміна популярному Carmex, та ще й з ніжним відтіночним ефектом.