Blondie_rs

Найяскравіший хайлайтер у моїй колекції

Найяскравіший хайлайтер у моїй колекції

Трішки відволіктись від жахливих новин, скерувати злість у донати і продовжувати працювати, творити та любити - таке наше сьогодення.

Ви бачите цей спектр переливів? Бірюзовий, оранжевий, фіолетовий, зелений... Тут їх безліч. Скляний ефект, сяйво у космос, суфлешно-волога формула, яка не роз'їдає тональний чи пудру. Єдиний мінус у нього - важкодоступний в Україні. Але, чи для нас це проблема?

Можливо, вже так трішки почали здогадуватись? Хто робить унікальну шокуючу формулу? А я вже дала достатньо підказок.

Звісно, Колорпоп! Їх однушки тіней серії Supershock уже 3 роки залишаються моїми фаворитами та не встигають підсохнути, уявляєте? А тепер я доповнила свою колекцію хайлайтером, та дуже хотіла б спробувати рум'яна.

Я не такий вже й фанат хайлайтерів. Як то кажуть: "Для чого пудра? - Щоб не блистіло. - А хайлайтер для чого? - Щоб блистіло".

Після палетки Dior я взагалі охолола до покупок. Чи то вже просто в голові не вкладалось, що я досягнула цієї покупки, чи думала, що мене вже нічим не вразиш 😆

Отже, ви бачите це сяяння? Деколи в хмурні дні так хочеться чогось яскравого.

На перший погляд, він може віддавати трішки жовтим, адже під певним кутом видно колір самого продукту, а не власне сяючих частинок. Проте, набравши продукт на палець (на кисть така формула майже не набирається) бачим, що він просто скляний та ідеально підійде для білосніжок або любителів холодних та мегасяючих хайлайтерів!

Відтінок Flexiterian 🫶🏻