Hanna Domashenko

Макіяж брів для тих, хто не в тренді😄

Макіяж брів для тих, хто не в тренді😄

З того моменту, як в б'юті-індустрії почався справжнісінький brow-бум, пройшло вже досить багато часу!

Я не трендова мадам, бо від природи маю рідкі, тонкі та світлі брови (не зважаючи на те, що від природи я брюнетка з темними очима). Але з бровами не задалося! І такі трендові штуки для брів, як укладка groomed brows, мяке тонування, укладка "совиних" брів - все це пройшло повз мене!

У мене зараз легкий пудровий перманент брів, аби хоч трохи виділити брови поряд з контрасно блідою шкірою та темними очима.

В моєму арсеналі завжди є олівці, помадки для брів, тіні для брів та гель для брів. За допомогою цих продуктів я просто підкреслюю колір та форму. Треба відрощувати брови, але ключове питання - як?)

Макіяж брів для тих, хто не в тренді😄

Я дуже рада побачити в боксі від Мейкап цей олівець для брів! Мій такий сами, але автоматичний, скоро закінчиться, тому дуже вдале в мене вийшло доповнення косметички!

Кольори Medium Brown та Deep Brown бідійдуть більшості дівчат з русим волоссям та наближеним до чорно. Щодо блондинок - я не впевнена.

Колір Medium Brown має оливковий підтон, не рижить. Інтенсивність можна регулювати силою натиску олівця. В мене в цьому самому кольорі є автоматичний олівець. І він по текстурі більш мякий та має зручнішу щіточку, ніж його звичайна версія.

Колір Deep Brown вже має більш теплий підтон. Він темніший, але не суттєво від Medium Brown.

Порівняння дивіться у підбірці фото.

Для тих хто любить чіткі лінії олівець повинен сподобатися) Мої олд-скульні брови його обожнюють!😄