Blondie_rs

Charlotte Tilbury: моя найдорожча помада в косметичці

Charlotte Tilbury: моя найдорожча помада в косметичці

Всім привітики! Ось так з понеділка хочеться поговорити про дещо сокровенне. Помадами я користуюсь давно, і в мене колись була їх ціла армія під назвою "50 відтінків рожевого"! Але з часом я почала приглядатись до ягідних, червоних і, звичайно ж, нюдових. Кожну з нас завжди тягне спробувати щось люксове та зрозуміти, чи є сенс переплачувати за фірму. Як я вже недавно писала, - помади МАС мене остаточно розчарували і якось більше не приваблюють. Хоч, якщо б були по більш адекватним цінам - можливо й дала їм другий шанс. А сьогодні я розповім вам про помаду за 27 фунтів (ціна офіційного сайту) від легендарного бренду Charlotte Tilbury у відтінку Walk of no shame.

Перш за все - у мене повнорозмір. Помада представлена в добротному (хоч я б сказала - в дуже добротному) футлярі золотого кольору та має бордову коробочку. Відкривається та закривається без проблем; викручується дуже плавно і беззвучно. Одразу відчувається, що тримаєш серйозну помаду і виробник подбав про її якість. Має приємний запах шоколадки, який на губах не чутно.

Матова помада з серії Matte Revolution має унікальну формулу. І чесно, я такої ще не пробувала. Вона гарно лягає, доволі плотно та не підкреслює шелушіння. Фініш у неї не глухо-матовий (зазвичай таке лиш у рідких матових помад), але й не сатиновий. Це той рідкісний випадок, коли помада виглядає як велюр. Надзвичайно комфортна і просто бездоганна. Відтінок більше до бургунди; темно-червоний колір, який то йде в ягідний, то в коричневий підтон. Зовсім не виглядає темною, а можливо і я вже просто привикла.

Це однозначно любов! В таку формулу неможливо не закохатись. Вона реально вартує кожної своєї копійочки і я зовсім не жалкую, що придбала її. Мої очікування вона однозначно перевершила! Задивляюсь ще на їхню трендову Pillow Talk, хоча думаю вона мені буде трішки затеплою, або ж на ще дуже красивий відтінок Very Victoria.

Бажаю всім продуктивного тижня та комфортних помад!