Blondie_rs

Суперсяючі легендарні тіні Colourpop

Суперсяючі легендарні тіні Colourpop

Всім привіт! Я дуже рада, що вам сподобався мій допис про неймовірно-яскравий хайлайтер, тож, поки така нагода — хочу вас ще підбадьорити тінями цієї ж серії.

Скарб 🤣 І справді. Моє перше знайомство з цим продуктом відбулось у 2021 році. Я придбала на пробу відтінок Frog (далі будуть свотчі) і просто була приголомшена такою формулою, якістю та блиском. Зараз у моїй колекції залишилось 2 відтінки з 4 (бо я реально дуже швидко їх закінчую, до них постійно тянеться рука!).

Отже, тепер про головне: усі вони неймовірно-суфлешної вологої текстури, набираються та наносяться лише пальчиком (найкраще), тушуються відмінно або пальцем, якщо нашвидкоруч, або кистю.

👑Зверніть увагу на відтінок Ritz: його називають аналогом відомих Urban Decay Moondust. Тільки, ці втричі дешевші. Мають коричневу базу та прохолодні сяючі мікрочастинки.

Frog — вишенька на торті. Мій улюблений рожевий спаркл, який має схожий спектр переливів, як у хайлайтері з минулого допису. Вживу він сяє просто.... Неймовірно! А Koosh — спокійний шиммер на кожен день.

Відтінок Muse просто був на знижці та я вирішила довго не думати та спробувати такий червонуватий відтінок. І що? Він чудово мені підійшов, я навіть не думала, що це буде виглядати пристойно, а не "я вчора цілу ніч не спала".

Думаю, ви вже зрозуміли, що я не фанат однушок — але для цих є виключення. Бо з ними в даній ціновій категорії вряд чи хтось позмагається. Така формула запатентована ними, адже саме тіні SuperShock відкрили Colourpop'y дорогу в світ.