BELENKAYA

#testinmakeupclub

#testinmakeupclub

Я ще ніколи і нічого не вигравала, тому бокс від Мейкап попадає в список "моє вперше". А ще я ніколи раніше не бачила, щоб на тест давали повнорозмірні продукти, тому була в справжньому очікуванні спробувати щось нове і не на зубок :)

Першим на затест пішло масло-гель від бренду Joko Blend. Давно хотіла щось для двохетапного очищення, тому одразу пішла змивати ним косметику в кінці робочого дня. Мене потішило, що в складі багато натуральних олій, які з легкістю розтанули на обличчі і розчинили навіть мій стійкий тональний крем.

Як і будь-яке гідрофільне масло, цей засіб потребує подальшого вмивання пінкою чи гелем, тому що я відчула легку масляну плівку після вмивання. Знаю, що власниці сухої шкіри таке зацінять, але мені хотілося очистити обличчя до скрипу, тому я буду використовувати продукт в якості ритуалу подвійного очищення.

Для жирного личка теж щось перепало!

Гідролат м'яти та екстракт трендової матчі одразу мене зацікавили, адже це вже не тонік виходить, а якийсь велнесс парадайз :)

Відчуття дуже освіжаючі, не залишає липкість після вбирання, але насторожив спирт у складі. На ніч я його не використовую, але на ранок, перед нанесенням макіяжу, засіб добре матує та дарує можливість гарно виконати всі етапи доглядової та декоративної рутини. Лайк!

Перед тим як отримати бокс, я збиралася спробувати серію засобів цього бренду з власної ініціативи, але ось так пощастило :)

Шампунь для щоденного миття зайшов на ура, особливо якщо ви полюбляєте відчуття кришталево чистої прикореневої зони. Довжину трохи підсушив, але метод пре-пу вам у допомогу! Можу сказати, що після дуже довготривалого періоду використання космецевтики, мені кортіло використати якийсь шампунь, який би просто вимив мені волосся і добре пінився, і нарешті я його знайшла. Він точно залишиться зі мною для глибокого очищення шкіри голови. Плюс екстракт імбиру та глоду додають ентузіазму, адже це гарно стимулює кровообіг.

Волосся у мене не фарбоване, але через постійне використання фену я маю складнощі із надмірною сухістю кінчиків та ламкістю. Зазвичай маски для фарбованого волосся якраз достатньо поживні, аби наповнити структуру оліями (тут соняшник, аргана та ши) та вдихнути в неї нове життя.

Засіб має приємну текстуру, щось між маскою та бальзамом. Розподіляється дуже легко, тому навіть на велику довжину волосся розхід буде мінімальний. Аромат топ, але цьому я не надаю дуже великого значення.

Ефект мені сподобався, але в наступні рази я буду витримувати маску довше 15-ти хвилин. На мій сухостій такого періоду просто не вистачило якщо чесно, люблю аби волосся маринувалося годинку під шапочкою, навіть якщо це занадто. Як-то кажуть, або все, або нічо. Це ж маска, а на кілька хвилин я можу і бальзам нанести :)

Завершуємо цю благодать кремчиком для рук.

На початку я була налаштована скептично, адже бананова запашка у більшості випадків це просто смерть для моїх рецепторів, але тут крем пахне дійсно як свіжий банан, без приторності та штучності + досить швидко вивітрюється. Якщо ви така ж чутлива як і я, засіб можна брати без сумнівів.

Дуже вподобала цей міні-формат, адже давно хотілося кинути щось у сумочку на постійну основу. В складі вітамін Е та ланолін, зволожує просто чудово, особливо коли доводиться помити руки поза межами дому. Таке миле пакування, малишка на мільйон :)

Приємно відкривати для себе нові бренди, бо до цього я не була знайома з даними продуктами. Сподіваюсь мені пощастить та я протестую щось ще. Дякую!