Ya_Yulia

JEFFREE STAR EXTREME FROST™: SOUR ICE

JEFFREE STAR EXTREME FROST™: SOUR ICE

Якщо шукаєте ідеальний яскравий хайлайтер - у цей хайлайтер закохаєтесь одразу.

Взагалі цей бренд славиться не тільки якістю продуктів, але й пакуванням. Воно - 10/10. Хайлайтер має недзвичайно гарну коробку, виконану з еко-шкіри білого кольору з тисненням логотипу. Пластик дуже якісний, глянцевий з переливом у фіолетовий колір. А також, що приємно, на кришці продукту знаходиться магніт.

Унікальність даного хайлайтеру заключається у тому, що це пресований пігмент, але без кольорової бази, тобто засіб підійде будь-якому тону шкірі і підтону. Всі хайлайтери даної лінійки - дуохроми. У даному випадку має сріблясто-зеленуватий перелив. Засобу вистачить надовго, адже пігментація продукту дуже висока, а вага, як для хайлайтеру, велика.

Вага: 8 г.

Склад: CONTAIN / INGREDIENTS: CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, SILICA, CETEARYL ETHYLHEXANOATE, GLYCERIN, POLYSORBATE 20, CAPRYLYL GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, 1,2-HEXANEDIOL, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, XANTHAN GUM, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, CHONDRUS CRISPUS (CARRAGEENAN), SQUALANE, TIN OXIDE, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891)

Виробник рекомендує наносити продукт пальцями, адже при даному способі нанесення результат буде більш яскравим. При нанесенні пензликом хайлайтер не виглядає так яскраво, але так само гарно.

Хоча й хайлайтер доволі таки не бюджетний, але вартує кожної витраченої копійки. Від якісного пакування, до крутого якісного продукту.

Підійде для тих, хто любить яскраві хайлайтери, адже це один з найбільш сяючих продуктів.

Ya_Yulia
5
Підписники
0