O’Ostah

Guerlain Aqua Allegoria Flora Salvaggia

Guerlain Aqua Allegoria Flora Salvaggia

Моє знайомство із Guerlain почалося із першого вдоху славнозвісних Meteorites. Запашні фіалки і пудрова ніжність назавжди закарбувались у пам'яті. І ж яке було щастя, коли мені подарували мій перший флакончик Insolence , який мав той самий пізнаваний запах. Це було справжнє кохання, яке не минає вже 10 років - як до парфумерії Дому, так і до самого бренду.

Цього літа мені захотілось вдихнути тих самих фіалок. Але на жаль (чи на щастя), Insolence  не виявилось у наявності. У якості альтернативи я вирішила спробувати Guerlain Aqua Allegoria Flora Salvaggia. І не пожалкувала!

  • Початкова нота: Водяні ноти, Диня, Польові квіти, Фіалка
  • Нота серця: Жасмин, Квітка апельсина, Сонячні ноти
  • Кінцева нота: Ірис, Білий мускус, Фіалка

Як бачимо, парфуми починаються і закінчуються фіалкою. Але вона огорнута зовсім іншим, не суто пудровим теплом. У флакончику законсервовано літо: подих моря, ласкаве сонечко, розмаїття білих квітів і соковита диня. Хмарку пудри також не забули додати - це мікс білого мускусу та ірісів.

Флора - дівоча, м‘яка, делікатна. Вона пасуватиме як до шифонової квітчастої сукенки, так і до невагомого м‘якого светрика. У той час як Insolence я асоціюю з вишуканою вечірньою сукнею та кашеміровим палантином.