Надія nhutei

Огляд декоративного б'юті-боксу. #testinmakeupclub

Огляд декоративного б'юті-боксу. #testinmakeupclub
Огляд декоративного б'юті-боксу. #testinmakeupclub

Перед зануренням у тестування я зробила собі макіяж косметикою з боксу, щоб на моє враження про продукти не вплинули відгуки інших дівчат і результати власних досліджень.

Гадаю, моя міміка підказує який продукт мені подобався, а який - ні. Якщо чесно, я задоволена цим простим образом, але після детального вивчення, дечим я вже не буду користуватися.

Огляд декоративного б'юті-боксу. #testinmakeupclub

Maybelline New York є частиною L'Oréal Group, що належить швейцарській компаніï Nestle, яка так і не вийшла з ринку рф (оглядала олівці made in Mexico, туш made in Italy), мас маркет.

O’BAYS український бренд, виготовлено у м.Кропивницький, мідл-маркет.

Інформації про продаж товарів бренду Laboratoire Professionnel на рф не знайшла (огляд блиску виробленого в Італії), професійна.

Детальний огляд на бальзам можна подивитися тут https://club.makeup.com.ua/post/7607/

Хайлайтер тут https://club.makeup.com.ua/post/7608/

Я покладала великі надії на ці засоби, бо ж так хотілося написати "Еге-гей! Маємо чудову косметику від українського виробника!", але не судилося. Настільки, наскільки мене задовільнив тінт, настільки ж і розчарував хайлайтер. Але я хочу похвалити дизайн, такий мінімалістичний і приємний оку. Сподіваюся, з часом і якість косметики поліпшиться.

Більшість починають свій косметичний шлях з продуктів від Мейбелін. Дехто рухається далі, а декого задовільняє співвідношення ціни та якості. Я з перших щодо тіней і косметики для обличчя, але з других щодо тушей.

Детальний огляд туші з боксу тут https://club.makeup.com.ua/post/7618/

А от з олівцями ще не визначилась. Відгук https://club.makeup.com.ua/post/7614/ вийшов цілком позитивним, але мені цікаво на яку кількість макіяжів вистачить одного олівця, бо здається, ніби вони не дуже економні у використанні.

Не люблю блиски, але цей змінив моє ставлення. Насправді, моя нелюбов до блисків через їх колір, який завжди на губах виглядає інакше, аніж у тюбику. Відтінок 102 у боксі - це найкращий нюд, який я коли-небудь мала, а у мене 5 професійних нюдових олівців :)

На свотчі можна подивитися в огляді https://club.makeup.com.ua/post/7620/

Я дотримуюсь єдиного правила: якщо мені подобається користуватися косметикою (як вона лягая і як я себе з нею відчуваю), то це - мій продукт. Навіть, якщо мова про чорну помаду :)

Лише подивіться на фото, як змінився мій погляд! Ось що має робити косметика за моїми критеріями. Тож, забуваю про хайлайтер і сміливо оцінюю бокс на 5 з 5!