Pilirina 💛💙

Поговоримо про синю сукню Guerlain?

Поговоримо про синю сукню Guerlain?

Починаючи з 2009 року в парфумерному "гардеробі" Дому Guerlain зібралося більше десятка фланкерів ароматних платтячок, створених у флаконах однакової форми - із завитками на "плічках" та ковпачком у вигляді серця.

La Petite Robe Noire Intense був випущений в 2016.

Щоразу Guerlain переосмислюють образ парижанки, одягаючи її в нову сукню - то в наряд, натхненний кабаре, то в сукню, як у дівчат з паризького мюзик-холу. Для поціновувачів особливих флаконів Guerlain випустив знаменитий аромат у кришталі Baccarat. Кожен із цих 40 флаконів вручну прикрашений квітами від дизайнерів Macon & Lesquoy і коштує 1200 євро.

Поговоримо про синю сукню Guerlain?

Ви в шоці, як і я?

А чи знали ви ще, що усі парфумерні композиції La Petite Robe Noire створює штатний "ніс" Дому - Тьєррі Вассер. Кожен аромат він наділяє особливим характером, але всі вони ставляться так чи інакше до сімейства фруктових, гурманських та східних парфумів. Поєднує їх лише один акорд – Герлінад. Цей особливий гредієнт будинок Guerlain тримає в секреті, але достеменно відомо, що в нього включені особливо витриманий ірисовий корінь, ваніль з Коморських островів, іланг-іланг, троянда, жасмин та боби тонка.

До речі, образ нової Парижанки за версією маркетологів Дому Guerlain - це невтомна Мандрівниця, здатна за одну ніч опинитися в різних куточках планети, побувати і в дощовій Венеції, і в Нью-Йорку, і в холодній москві (у великій хутряній шапці). Зараз перегляд цього ролику вважається майже злочином у світі. Існує інтернет-версія, що саме з-за цієї рекламної кампанії аромат зняли з продажу. Де правда - ніхто не знає, офіційної відповіді про знятість аромату немає, але його дуже важко знайти.

Прочитала колись на фрагфрантиці, що він пахне як відьомське зілля, але відьма ця живе в пряничному будиночку, вона заманює неслухняних дівчаток ароматом цукрової ягідної вати і розводить на нормальні гроші 😂 Це точно! 😂

Моі відчуття 🌸:

Тягучий, але не до тошноти, не гурманский, густий, солодкий, як малина. Тут переплітаються ноти цукрової вати з ваніллю, болгарської троянди, акорди чорниці та смородини і довжелезний шлейф доповнюють елегантні дерев'яні нюанси сандала і пачулі.

Останній штрих в ароматі – ніжний білий мускус.

Все це зілля заховане у флакон із прозорого блакитного скла під ковпачок у вигляді перевернутого серця ❤️

Для мене це дуже благородний, дорогий аромат на герленівській базі, яку я просто обожнюю.

Відразу скажу, це не з серії la vie e belle, він не такий різкий, більш вишуканий.

Аромат дуже складний, розкривається та грає різними нотами протягом дня.

Для мене це один з найулюбленіших парфумів протягом вже, мабуть, років шести-семи.

Він абсолютно не набридає. За різної погоди розкривається по-різному. Але завжди дорого. Дуже жаль, що цей фланкер зараз майже неможливо дістати і він плавно переходить до аромату-мрії разом з моїми останніми краплями відливанту з якогось останнього оригінального флакону в Україні. Сумно. 😢