Biorepair Kids стоїть на варті здоров'я дитячих зубів
Хочете зберегти молочні зубки? Малюк не хоче чистити їх? Тоді вам сюди 👇
Вважаю, що економити на дитячій зубній пасті не варто. З перших зубів у нас були різні щітки і пасти різних брендів, про які зараз можу з впевненістю сказати, що це "фількіна грамота». У синулі весь час з’являлися якісь жовті плями на зубах, хоча самі зубки білі.
Загалом вимоги до дитячої пасти у мене досить високі:
- Приємний смак, щоб дитина хотіла чистити зуби;
- Відсутність цукру у складі;
- Щоб можна було не випльовувати (дитина ще не вміє);
- Делікатне очищення молочних зубів;
- Гарний склад;
- Дбайливий догляд за молочними зубками.
Причому третій пунктик у мене серйозно стояв на першому плані - паста має бути такою, яку можна не випльовувати, тому що дитині було на момент покупки першої пасти 1,5 роки і вона не може нормально спльовувати. Довго-довго шукала і в результаті знайшла найкращий для себе варіант дитячої пасти - Biorepair Kids Strawberry з екстрактом суниці для дітей від 0 до 6 років.
Паста густа, в'язка, при чищенні вона прямо обволікає зуби, не просто очищає, а саме захищає.
Склад:
Aqua, Glycerin, Zinc Hydroxyapatite*, Sorbitol, PEG-32, Silica,Cellulose Gum, Aroma, Sodium Sarcosinate, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Fragaria Vesca Juice, Mentha Piperita Oil, Sodium Saccharin, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Anethole, Menthol.
Індекс абразивності - RDA 14,7.
Склад хороший, у своїй хочеться відзначити, що це паста: не містить фтору, парабени, SLS, діоксид титану.
Тюбика 50мл сміливо вистачає на рік щоденного чищення двічі на день. Малюку зараз майже 3 роки. Щоранку він сам обирає собі пасту серед трьох інших представників. І щоразу - тільки її. Нальоту зараз немає. Зубки супер👍
Рекомендую ❤️🍓
Коментарі (0)