Вікторія

Тонер-есенція з інжиром I'm From

Тонер упаковано в важку скляну тубу, виглядає дуже солідно

Має звичайний обмежувач, як у всіх торнерів. Видає невелику кількіть продукту. Тонер густий, дуже швидко поглинається шкірою

Що нам обіціяє виробник?

Есенція з екстрактом інжиру I'm from Fig Boosting Essence містить 62,7 % Екстракту Інжиру, який має високий вміст поліфенолів, омега-жирних кислот і вітамінів (вітамін А, В1 і В2), завдяки чому має чудові антиоксидантні властивості. Він не тільки захищає шкіру від передчасно старіння, а й дарує комфортне зволоження, пом'якшує грубі та сухі ділянки на шкірі, а за рахунок здатності притягувати та затримувати молекули води, розгладжує рельєф та покращує тонус шкіри.

Активні інгредієнти:

• Екстракт Хлорелли , який містить величезну кількість важливих вітамінів і мікроелементів (аспарагінова і глютамінова кислоти, глікокол, серин, аланін, цитрулін, тирозин, В12 і тд), водорості сприяють виведенню шлаків і токсинів, перешкоджають окислювальної речовини.
  • Пантенол заспокоює та повертає почуття комфорту, знімає свербіж, почервоніння та подразнення, зміцнює захисний бар'єр шкіри.
  • Гіалуронова кислота попереджає зневоднення, даруючи глибоке зволоження сухої шкірі, що в'яне, формує захисну плівку на поверхні епідермісу, яка захищає від надмірної втрати вологи.
  • Фруктоолігосахариди , що належать до пробіотиків - відновлюють природну мікрофлору на поверхні шкіри.
    Бетаїн Саліцилат сприяє оновленню епідермісу, вирівнює рельєф та працює з проблемами та недосконалостями шкіри.
  • Токоферол (Вітамін Е) протистоїть фотопошкодженню, захищаючи клітини від передчасно старіння, вітамін Е вирівнює тон, освітлює пігментацію та надає шкірі яскравості та сяйва.

Я тонер наношу на долоні, з них одразу на обличчя похлопуючи. Люблю наносити тонери в декілька слоїв. Він не жирний, швидко поглинається, зволожує шкріу, не лишає блиску.

Мені взагалі продукти компанії I'm from подобаються. Ціна не мала, але я брала зі знижками, тому вийшло нормально.

Про розігріваючу маску цього ж бренду писала тут https://club.makeup.com.ua/post/7666/

Продовжуємо відкривати для себе ще більше цікавинок з кореї