ksnklb

#Свідомакраса Усі ми з часом приходимо до свідомого споживання 🌿

#Свідомакраса Усі ми з часом приходимо до свідомого споживання 🌿

Свідоме споживання б'ють продуктів, що не тестуються на тваринах, не шкодять природі та баночки яких підлягають обробці дуже важливо. Також я люблю обирати засоби із веган формулою, вони теж менше шкодять довкіллю. Щоб знайти саме такі засоби, потрібно звертати увагу на описи товару ззаді, зазвичай це позначено характерними знаками, типу зайчика, листочками із надписом vegan і тд.

Почнемо із шампуню від Garnier.

Гарний запах, люблю все із свіжим ароматом алоє. Добре розмилюється, не пересушує, та вимиває. Консистенція прозора. Запах на волоссі надовго не залишається.

Загалом, від нього приємні враження, не спровокував лупи, що для мене плюс. По довжині живе, зволожене, та використовую в тандемі з маскою, що описана нижче.

Мінус для мене відкривати цей шампунь, можливо мені попалась така баночка, та відкривати доволі важко, потрібно добре натиснути на кришечку.

Тепер про маску, теж від Garnier, і теж із запахом алоє.

Доволі добре поєднюється із шампунем. Консистенція густа, має свіжий рослинний аромат, колір білий.

Мені сподобалось, що на баночці є ціла інструкція, тому що не завжди пам’ятаю із сайту що і скільки тримати, а тут є чим зайнятись)

Використовую як маску, хоча є і інші застосунки, та купляла лише заради цього.

Волосся після неї розсипчасте, пряме та наповнене. Розчісується легко. Подобається, що не потрібно довго тримати і змивається легко, наноситься теж без грудок.

Ще один мій улюблений засіб для тіла) Український бренд Mayur дуже вже мені полюбився і ще не раз буду про нього писати.

Кокосовою олією користують вже довго, адже розхід дуже малий, використую на тіло. Є рекомендації і на волосся користуватись, та купляла заради тіла і тут задоволена.

Добре зволожує, навіть зникли деякі дрібні розтяжки. Шкіра гладенька та пахне кокосом. Можливо, запах надто насичений, та тут вже як для кого.

Коли нанести, залишає по собі ніби "плівку", та шкіра її вбирає.

Сама консистенція маленькими крупинками, тому потрібно розтерти в руках перед нанесенням на тіло.

І зубна щітка Viktoriz Florida) Почала користуватись недавно, та вже можу сказати що мені подобаються м'які щетинки, адже не подразнюють ясна. Зі своєю функцією ця щіточка справляється добре, і виглядає красиво.

Та окрім цього, що мені найбільше подобається, це те, що вона біорозкладна і не шкодить довкіллю. Адже усі ми добре знаємо, що щітки потрібно часто змінювати, а якщо вони із пластиком, то це великий вплив на наше довкілля.

Тому ця щіточка для мене була приємною знахідкою.