Hrystja_

#Свідомакраса, розумне споживання

#Свідомакраса, розумне споживання

Мене така тема турбує вже дуже давно: коли забруднення довкілля і навкруги дуже багато хімії, хочеться це все обмежити, принаймні у своїй сімʼї. На рахунок пластикових пакетів- це вже давно заїжджена тема, тут навіть говорити не треба. Так, я йду в супермаркет з своїми спеціальними сумками для овочів, фруктів, а якщо забула, то купую спеціальні, які переробляються (не зважаючи на те, що вони значно дорожчі).

Щодо їжі, теж вибираю максимальне корисне, навіть цукерки дітям купую з паперовими паличками🫢, паперові трубочки, натуральні вологі серветки, де навіть упаковка повторно переробляється, еко хімія для прибирання... там теж тепер присутня така фішка.

На рахунок косметики, то я, перед тим, як купити, ретельно вивчаю склад, віддаю перевагу натуральност, нехай і вона дорожча.

Нещодавно купила такий лак для нігтів. Мене підкупило саме те, що він веганський, тут навіть написано "еко френдлі."

Його основа складається з водоростей, він на 75 % складається з картоплі і кукурудзи, 95% біологічного походження. Пляшка повторно переробляється.

Тепер щодо лаку: мені потрібний був саме такий колір. Варіантів було багато, але, в першу чергу, віддала перевагу натуральному складу. Він практично не пахне ( не переношу запаху лаку, п рідина для зняття... це взагалі випробування для мене). Єдине, він трохи важко наноситься, полосить, тому необхідно обовʼязково наносити два рази. Сам лак тримається ...я в шоці...5 днів😳 ідеально. Я спочатку трохи з іронією ставилась до цього, бо в мене колись був типу натуральний лак Avon...там хоч 10 разів покривай, толку мало😅. Тут все класно. Перше Фото зроблене ще в неділю, друге - сьогодні: лак досі на нігтях виглядає ідеально.

І, здається мінімальний, але своєю покупкою я теж зробила вклад в захист природи🤗.

Лак неодмінно замовлю ще в інших кольорах, для мене на разі він найкращий.

#Свідомакраса, розумне споживання
#Свідомакраса, розумне споживання