Strange Love

Драйбрашинг з набором Mermade Hot Hot Baby

Драйбрашинг з набором Mermade Hot Hot Baby

У мене - хронічна ламкість судин, тому тестувала набір в лайт-режимі, бо купероз є чи не головним протипоказанням. Набір мені сподобався. Він настільки красивий та милий, що будь-яка дівчина мріятиме отримати його в подарунок. Тому додавайте в закладки!

Драйбрашинг з набором Mermade Hot Hot Baby
Драйбрашинг з набором Mermade Hot Hot Baby

Про неї говоримо окремо, адже вона заслуговує особливої уваги. Зроблена якісно, надійно сконструйована та зручна у використанні. Густа щетина створена з натурального ворсу. Можна використовувати як тримаючись за ручку, так і за саму голівку.

Якщо ми говоримо про сухий масаж, то його слід робити перед душем, поступово піднімаючись вверх: починаємо зі стоп і аж до бедер та сідниць. Без натиску та застосування сили. Слід розуміти, що найкращий ефект від драйбрашингу - покращення цикруляції крові та, відповідно, лімфодренаж. Тому ефективних, але не травмуючих рухів цілком достатньо. Я дівчинка доросла, тому знаю причини виникнення целюліту, лише драйбрашингом його не позбутися (скоріше за все, не позбутися нічим). Тому не слід посилено травмувати шкіру, ніжний лімфодренажний масаж принесе значно більше користі вашому організму!

Після сухого масажу можна сміливо йти в душ. В наборі є сироватка, маска та скраб. Я б не рекомендувала наносити скраб одразу після масажу, краще чергувати їх. А от сироватка та маска прекрасно заспокоять шкіру після драйбрашингу. Обидва засоби мають неймовірно приємну консистенцію та трояндово-фруктовий аромат. Сироватка добре зволожує, тому буду використовувати її не лише після сухого масажу.