ANAGLOW

МОЇ ПРИНЦИПИ ТА СЕКРЕТИ РОЗУМНОГО СПОЖИВАННЯ😍😍😍

МОЇ ПРИНЦИПИ ТА СЕКРЕТИ РОЗУМНОГО СПОЖИВАННЯ😍😍😍

По-перше, хочу сказати, що я шалено вражена від того, що всесвітній тренд збереження довкілля набирає обертів. Це не може не радувати!

  1. Використовуємо баночки від косметичних засобів повторно - для господарського приладдя, гудзиків, ниток тощо.
  2. Купуємо обрані та перевірені засоби одразу у великих упаковках, бо це зазвичай економить і гроші, і пластик для виготовлення пакування.
  3. Для тоніку після вмивання достатньо використовувати усього половинку ватного диску замість цілого або взагалі наносити його руками, перевірено особисто🙂
  4. Для зняття макіяжу краще використовувати багаторазові диски з натуральних матеріалів. тому що слугують вони досить довго і їх просто потрібно прати після кожного використання.
  5. Економимо воду - під час вмивання одразу переключаємо кран, коли наносимо засіб для вмивання і не використовуємо зайвої води.
  6. Якщо ви миєте голову шампунем два рази підряд, то першу порцію шампуню змиваємо не до кінця, так як все одно буудемо наносити цей же шампунь вдруге.
  7. Сортуємо сміття по можливості - це також дуже крутий інструмент для збереження навколишнього середовища.
  8. Носимо шопер замість різноманітних пакетів, бо він довговічний, його можна просто попрати + виглядає він також стильно (маю 2 шопери від MAKEUP - колір марсала, який у житті виглядає більш бордово-червоним та чорний, який є просто універсальним варіантом).
  9. Свідоме споживання - купуємо тільки ті засоби та речі. які дійсно потрібні, тобто без зайвого фанатизму.
  10. Використовуємо усі засоби до кінця (але не забувайте звертати увагу на строк придатності).

Фуууух, це були усі мої особисті поради та лайфхаки. Знаю, що багато з них очевидні, але від того вони не стаають менш дієвими. Дякую за увагу✨😊