МОЇ ПРИН ЦИПИ ТА СЕКРЕТИ РОЗУМНОГО СПОЖИВАННЯ😍😍😍
Мої важливі пунктики для збереження довкілля
По-перше, хочу сказати, що я шалено вражена від того, що всесвітній тренд збереження довкілля набирає обертів. Це не може не радувати!
Отже, переходимо до моїх ідей для розумного споживання та принципів, яких я дотримуюся:
- Використовуємо баночки від косметичних засобів повторно - для господарського приладдя, гудзиків, ниток тощо.
- Купуємо обрані та перевірені засоби одразу у великих упаковках, бо це зазвичай економить і гроші, і пластик для виготовлення пакування.
- Для тоніку після вмивання достатньо використовувати усього половинку ватного диску замість цілого або взагалі наносити його руками, перевірено особисто🙂
- Для зняття макіяжу краще використовувати багаторазові диски з натуральних матеріалів. тому що слугують вони досить довго і їх просто потрібно прати після кожного використання.
- Економимо воду - під час вмивання одразу переключаємо кран, коли наносимо засіб для вмивання і не використовуємо зайвої води.
- Якщо ви миєте голову шампунем два рази підряд, то першу порцію шампуню змиваємо не до кінця, так як все одно буудемо наносити цей же шампунь вдруге.
- Сортуємо сміття по можливості - це також дуже крутий інструмент для збереження навколишнього середовища.
- Носимо шопер замість різноманітних пакетів, бо він довговічний, його можна просто попрати + виглядає він також стильно (маю 2 шопери від MAKEUP - колір марсала, який у житті виглядає більш бордово-червоним та чорний, який є просто універсальним варіантом).
- Свідоме споживання - купуємо тільки ті засоби та речі. які дійсно потрібні, тобто без зайвого фанатизму.
- Використовуємо усі засоби до кінця (але не забувайте звертати увагу на строк придатності).
Фуууух, це були усі мої особисті поради та лайфхаки. Знаю, що багато з них очевидні, але від того вони не стаають менш дієвими. Дякую за увагу✨😊
Коментарі (0)