У цього ББ крему дуже багато недоліків, але я б все одно його повторила! Тональні у Буржуа кращі.
Bourjois Healthy Mix BB Cream у віддінку 02 Medium
Привіт, красуні!
У ко жного бренду є свої найсильніші продукти, які зробили їх популярними. От, наприклад, бренд Bourjois став максимально відомим завдяки тональному крему Healthy Mix, який і досі б'є рекорди з продажів, і який навіть сьогодні дасть фору деяким люксовим засобам.
Я також вхожу в число фанатів класичного Healthy Mix і Healthy Mix Serum. Але зараз піде мова про продовження лінійки - Bourjois Healthy Mix BB Cream.
Я його купила приблизно рік тому, в момент, коли шкіра була більш сухою, і мені хотілося чогось зволожуючого та легкого. І як раз саме цей ББ, судячи з опису, підходив найкраще, бо виробник обіцяє зволоження 24 години та комплекс вітамінів у складі.
На вибір всього три віддінки: світлий, середній та темний. Не густо, скажемо. До того ж, я знаю, що майже всі тональн і Буржуа мають жовтий підтон. Я, особисто, відношусь до цього нормально, але коло людей, яким підійде ББ крем, значно зменшується.
У мене віддінок 02.
Ось як виглядає шкіра без макіяжу.
В мене сухий/нормальний тип шкіри, є невелички шелушіння, і висипання, пігментні плями, та перши ознаки старіння.
Я вже ж не молода, але виглядати добре бажання залишилось:-)
До того ж, я часто роблю яскарвий макіяж очей, і тому шкіра повинна мати рівний тон.
Так виглядає обличчя одразу після нанесення ББ крему.
ББ-крем я, зазвичай, наношу пальцями, але його можна розподілити і спонжем, і пензлем, в залежності, від бажаної ступені покриття.
Він гарно перекриває нюанси на обличчі, та вирівнює тон.
На камері бб-ік досить помітний, але в життя ситуація краще. Мені подобається відображення в дзеркалі.
В пори він не западає, і не підкреслює шелушіння.
Фініш живий, сатиновий, тому я його трошечки припудрюю для стійкості.
Але мушу зазначити, що на телефоні бб-ік відбивається все одно. Тобто стійкість ммм....середня.
Проте на мені він не окислюється, і не сходить плямами.
Він наче вбирається в шкіру у кінці робочого дня.
Повни й "бойовий раскрас"!
Майже використавши повний тюбик, я з впевненістю кажу, що Bourjois Healthy Mix BB Cream не погіршив стан моєї шкіри. Він не провокував висипання, .і не забивав пори.
Змиваю я його міцеллярною водою + гелем для вмивання.
Якщо робити висновки, то я можу виділити такі плюси і мінуси.
Bourjois Healthy Mix BB Cream:
+ гарно перекриває;
+ зволожуює;
+ не окислюється;
+ не сходить плямами;
+ не робить нічого поганого зі шкірою
Та він також:
- відбивається на телефоні;
- помітний на шкірі;
- має жовтий підтон;
- для жирної шкіри не підійде, бо обличчя буде блищать раніше, ніж звичайно.
Незважаючи на всі мінуси, мені ББ-крем сподобався, я його залюбки повторю:-)
Всім гарного дня! І дякую за увагу.
Коментарі (0)