Rituals The Ritual of Jing Shower Oil/ Без зайвих слів +|-
Чи варто звертати свою увагу саме на цей засіб?
Почнемо з ПЛЮСІВ
- Має приємну консистенцію (олія не розтікається як вода і легко наноситься, достатньо полотна)
- При додаванні води утворюється емульсія, схожа на молочко для тіла, яке приємно очищує шкіру.
- Після душу з маслом для тіла шкіра дійсно стає ніжнішою вже після першого використання (в моєму випадку не захотілось використовувати молочко для тіла).
- Сподобається володаркам сухої шкіри або тим, у кого в холодну пору року сильно сушиться шкіра.
- Гарний дизайн самої баночки та чудовий дозатор на засобі.
МІНУСИ:
- Не впевнена, що її вистачить на довго.
- Якщо вам хочеться добре очистити шкіру, то цей засіб, напевно, вам не підійде.
Складно визначити + чи -:
- Запах. На мою думку, занадто різкий і, чесно кажучи, взагалі не мій. На шкірі тримається недовго, відразу зникає.
- Склад засобу, начебто, непоганий, але людям, які мають схильність до алергічних проявів, потрібно бути обережними, оскільки в складі багато масел, які можуть викликати алергію. (Але це більше стосується алергіків).
- Занадто м'яке очищення, шкіра після масла м'яка та ніжна, але мені якось здається, що не зовсім достатньо очищена. (Але це моє суб'єктивне спостереження).
- Ціна. Вартує вона своїх грошей? Якщо ваша шкіра потребує зволоження, то так, в інших випадках скоріш за все ні.
Коментарі (0)