Лілія

Rituals The Ritual of Jing Shower Oil/ Без зайвих слів +|-

Rituals The Ritual of Jing Shower Oil/ Без зайвих слів +|-

Почнемо з ПЛЮСІВ

1. Має приємну консистенцію (олія не розтікається як вода і легко наноситься, достатньо полотна)
  2. При додаванні води утворюється емульсія, схожа на молочко для тіла, яке приємно очищує шкіру.
  3. Після душу з маслом для тіла шкіра дійсно стає ніжнішою вже після першого використання (в моєму випадку не захотілось використовувати молочко для тіла).
  4. Сподобається володаркам сухої шкіри або тим, у кого в холодну пору року сильно сушиться шкіра.
  5. Гарний дизайн самої баночки та чудовий дозатор на засобі.

МІНУСИ:

1. Не впевнена, що її вистачить на довго.
  2. Якщо вам хочеться добре очистити шкіру, то цей засіб, напевно, вам не підійде.

Складно визначити + чи -:

1. Запах. На мою думку, занадто різкий і, чесно кажучи, взагалі не мій. На шкірі тримається недовго, відразу зникає.
  2. Склад засобу, начебто, непоганий, але людям, які мають схильність до алергічних проявів, потрібно бути обережними, оскільки в складі багато масел, які можуть викликати алергію. (Але це більше стосується алергіків).
  3. Занадто м'яке очищення, шкіра після масла м'яка та ніжна, але мені якось здається, що не зовсім достатньо очищена. (Але це моє суб'єктивне спостереження).
  4. Ціна. Вартує вона своїх грошей? Якщо ваша шкіра потребує зволоження, то так, в інших випадках скоріш за все ні.
19 квітня, 2023
Лілія
2
Підписники
0
19 квітня, 2023