Чорна Юлія ❤

#Свідомакраса

#Свідомакраса

Коли побачила цей конкурс, одразу подумала: "хм, і що там можна написати". Пішла читати, що пишуть дівчата, порівнювати з своїм життям і збагнула, що не все так погано 😅 Виявилось, що в мене є багато "розумноспоживацьких" звичок, які настільки вже стали частиною мого життя, що я перестала на них звертати увагу, та якось особливо виділяти )

Тож, що в мене є "розумного" :

1. Вже давно перейшла на шопери. В моєму рюкзаці завжди 2 шопери на випадок раптових закупок. Мейкаповський шопер, до речі, з усіх, що в мене були дійсно найкращий: міцний, ідеально переносить прання у пральній машині, за багато років інтенсивного використання ні як не змінив свого вигляду.

2.Кількість змінила на якість. Це стосується закупок косметики. Раніше, користувалася масс маркетом, за принципом "спробую не сподобається викину, все одно коштує невеликих грошей" Зараз, коли у моєму арсеналі більшість доглядової косметики "проф", на полиці стало меньше бляшанок, і всі вони використовуються. По декоративній косметиці так само.

3. Принцип, який мені досі дається важкувато: "не купляти доки не закінчилось" бо потім отой залишок так і бовтається безхозний, доки не вийде по срокам і не полетить і смітник. Тож зараз, привчила себе використовувати засоби до останнього, а вже потім закупати нові, благо швидка доставка дозволяє так робити )

4. Сортування сміття. В нашому місті немає контейнерів на повне сортування, але є окремі для пластику та скла, що вже не мало, тож мої бляшанки від косметики відправляються на переробку)

5. Розповсюджую інформацію про необхідність та важливість сортування сміття.

6. Повторне використання пластику, та скла. Деякі бляшанки підходять для розливання в них миючих засобів куплених "на розлив", та для різних "садово-огородних" робіт.

Але, є й те над чим , ще варто працювати: економія води. Але це для мене певно найважче, бо гаряча ванна з піною, солями ,ефірними маслами, це просто година неймовірного блаженства та кайфу, це перезагрузка і перезарядка, відпочинок від бурхливого світу )

Усім дякую за увагу, обіймаю міцно міцно 🤗

#Свідомакраса