Blondie_rs

Чи вартують уваги палетки Physicians Formula?

Чи вартують уваги палетки Physicians Formula?

Всім привітики! Мене не було тут рівно добу, і я вже дуже за всіма заскучила!

Повернулась до вас із повним відгуком на палетки, якими я користуюсь вже два роки. Моє знайомство з Physicians Formula почалось давніше, і я пригледіла собі три палетки, які хотіла б спробувати. Дочекалась максимально можливих знижок і - замовила!

Таким був мій стан, коли я відкрила посилку. Я була в шоці двічі: з трохи дешевенького пластику, який не дуже виглядав; і коли я їх спробувала.

Отож, спершу в мою колекцію доєднались палітри Canyon Classic i Smoky Bronze.

Ще такого задоволення я не отримувала... Настільки хороша пудрово-кремова формула у всіх матових... Дуже легко набираються, в міру пилять, але тушовки виходять просто бомбезні! Єдиний мінус - золотий відтінок у палетці Smoky Bronze. Він дуже слабенький на повіках, тож потребує бази під гліттер тощо.

Canyon Classic - моя улюблена на кожен день. Це така щоденна, базова база [тут потрібна була ця тавтологія] з двома бежевими, сірим та кремовим, який зливається зі шкірою. Всі матові дуже приємні, а свотчились просто на ура!

І дещо згодом я дозамовила третю палетку до компанії! Знову попадання з бежевим, благородний темний коричневий та два шиммерних, не таких примхливих, як у палетці Smoky Bronze.

Тіні легко наслоюються, тобто при великому бажанні можна зробити як денний, так і вечірній, більш насичений макіяж.

По стійкості в мене також ніяких претензій до них не виникало, тож покажу вам ще трішки краси та варіантів макіяжів.

Палеткою Canyon Classic важко зробити щось яскраве: її функція - тушувати, вирівнювати та бути непомітною та максимально натуральною.

Перше фото - палетка Smoky Plum (стрілочку малювала найтемнішим відтінком, який трішки розчинила з водою), друге фото - з базою та без, золотий відтінок палетки Smoky Bronze.

Отже, ці малютки - просто моя любов! Я однозначно рекомендувала б Smoky Plum для любителів більш темних мейків та Canyon Classic - любителів щоденної класики.

Ці палетки чудово підійдуть як для новачків, так і для вмілих мейкаперів. Вони надзвичайно легкі в роботі, ними не наставиш плям. Я ще дуже хочу спробувати їх більшеньку палетку, але все ніяк руки не доходять.

Перепробувавши стільки брендів (Natasha Denona, АВН, Джувіас, Colourpop, ВН cosmetics, Viseart) вони дійсно заслуговують уваги!