Два засоби Vichy
майже півтора місяці користування і я готова винести вердикт даним засобам від Vichy
Трохи історії: після вагітності в мене почалась проблема з лупою. Я думала що це пов'язано зі зміною гормонального фону і згодом пройде (так, необхідно звернутись до трихолога або дерматолога щоб дізнатися експертну думку і не займатись самолікуванням), але вирішила спробувати розібратись з цією проблемою самотужки.
Шампунь Dercos PSOlution
Виробник каже, що це кераторе гулюючий гіпоалергений шампунь для шкіри голови схильної до псоріазу. Пахне він не дуже, якоюсь приторною травою. Шампунь працює. На третій тиждень користування лупа почала зникати (голову мию 1-2 рази на тиждень). То ж цим засобом я дуже задоволена. Банку докористую з задоволенням і сподіваюсь більше з ним ми не перетнемось з цією проблемою🤗
Маска Kera-Solutions
Відновлюючи 2 хвилинна маска для реконструкції поверхні пошкодженого ослабленого волосся.
Як я з ним намучилась, але так і не приборкала.
Як я його тільки не наносила: і на дві хвилини і на 20 хвилин і на мокрі і на підсушене волосся, з прочісуванням гребінцем і без.
Результату нуль, просто нуль. Пахне маска приємно, має густу консистенцію приємно наноситься, легко змивається. Але нічого не робить 🤣
Коментарі (0)