Єва

Abril et Nature Bain Shampoo

Abril et Nature Bain Shampoo

Я вважаю, що при правильно підібраних засобах, волосся дійсно можна зробити блискучим, м'яким, шовковистим і здоровим на вигляд!

Трохи про моє волосся: раніше носила довге волосся, зараз середньої довжини (до лопаток), нефарбовані, схильні до жирності в корінні. Посічених кінців майже немає - регулярно (1 раз на 3-4 місяці) роблю стрижку.

То чого ж я чекаю від шампуню? Тут все дуже просто:

  1. Він повинен добре очищати волосся від пилу, бруду, жиру, олії.
  2. Не дратувати шкіру голови, не викликати свербіння.

Abril et Nature Bain Shampoo

Як розпакоука, тільки навпаки🤣. Нічого особливого і визначного. Але дозатор справді зручний, проте видає менше шампуню, ніж потрібно для одного використання.

Давайте згадаємо, що обіцяв виробник:

«Шампунь з кератином - це справжній еліксир краси для ваших локонів. Він забезпечує чудове випрямлення пасом, порівняне лише з салонною процедурою мінералізації. Цей очищувальний засіб максимально швидко і ефективно відновлює пошкоджений волосяний стрижень зсередини і по всій його довжині.»

Нуууу...Можу визнати, що волосся дійсно за відчуттями більш гладке, рівне та легке, блищить. Щодо поновлення навіть не знаю… Сумніваюся, що цього можна досягти миттям волосся. Не викликав роздратування, сверблячки.

Якщо чесно, я ніколи не робила розбір складу, але мене надихнули дівчатка з мейкап клубу. Тамара Комарницька, А., Strange Love, вам окремий привіт 😇

Що можу сказати, розібрати склад – це ще більш-менш, а от проаналізувати... це вже важче) Я позадротила і що у мене вийшло:

  • Aqua: дистильована вода, яка є основним розчинником для всіх інгредієнтів шампуню.
  • Sodium Laureth Sulfate: Поверхнево-активна речовина, яка використовується як очищувач. Воно ефективно видаляє надлишок олії та бруду з волосся, але може спричинити подразнення шкіри.
  • Cocamidopropyl Betaine: Ще одна поверхнево-активна речовина, яка допомагає створювати піну та посилює очищувальну дію шампуню, посилює SLS. Піниться шампунь, до речі, не дуже гарно.
  • Sodium Chloride: сіль, що додається для того, щоб підтримувати консистенцію шампуню та посилювати його ефект очищення.
  • Glycol Distearate: Це синтетична речовина, яка додається для надання шампуню густішої консистенції.
  • Hydrolyzed Keratin: Гідролізований кератин, який складає близько 80% волосся - це білковий компонент, який допомагає зміцнювати і відновлювати пошкоджене волосся, роблячи його більш гладким і блискучим.
  • Panthenol: Також відомий як превітамін В5, який зволожує і зміцнює волосся, підвищує його еластичність і знижує ламкість.
  • Parfum: Ароматична речовина, додана для того, щоб надати шампуню приємного запаху.
  • Citric Acid: Лимонна кислота, що використовується для підтримки правильного pH-балансу шампуню.
  • Methylchloroisothiazolinone and Methylisothiazolinone: Консерванти, що додаються для продовження терміну придатності шампуню.

Також я читала, що тут є гідролізовані протеїни -це білкові сполуки, які допомагають зміцнити волосся, відновити його структуру і зробити його більш гладким і блискучим, але в складі я їх не знайшла 🤷

Для мене це виявився просто нормальний шампунь, який добре очищує шкіру голови та не викликає подразнення. Іншого, в принципі, я не очікувала.