Lily♥️

#Свідомакраса 🍃🌍 МОЯ ЕКОРУТИНА НА СЬОГОДНІ

#Свідомакраса  🍃🌍 МОЯ ЕКОРУТИНА НА СЬОГОДНІ

Бути Eco-Friendly сьогодні не тільки просто в тренді, але і справді дуже важливо для нашого навколишнього середовища і для нашого майбутнього. Сьогодні мабуть кожен другий бренд намагається бути не лише корисним але і екологічно чистим! Сьогдні ми надаємо перевагу багаторазовим шоперам замість пластикових пакетів, купуємо веганську косметику та ще багато різних цікавих речей, аби бути на крок ближче з природою!

Отож сьогодні я поділюсь з тобою своїми кроками своєї екорутини:

  • Сортую відходи: порожні пластикові баночки від косметики , які я не зможу використати повторно я викидаю разом з іншим пластиком у спеціальні контейнери.
  • Тривалий період стараюся звертати увагу на маркування упакування продукту що купую: Чи виготовлена баночка з перероблених матеріалів і чи косметика не тестується на тваринах і чи є продукт веганським. І це дуже радує, що все більше брендів в тому числі і Garnier належить до їх числа.
  • На шопінг іду зі своїм улюбленим тканинним шопером, а якщо і є необхідність придбати пакет: обираю біорозкладний!
  • Якщо є можливість використати пусті баночки від косметики повтороно, так і роблю.
  • Якщо є можливість купити рефіл без пластику, так і роблю: це і мило і сьогодні доречі навіть парфуми можна знайти у такому форматі.
  • Це буде мій власний лайфхак: не кожен його схвалює, але я так роблю! Використовую пррдукт до кінця! Так я справді розрізаю улюблений крем і використовую до останньої краплиники, так і шампунь чи будь-яка інша косметика! І це не про економію, доя мене це також про свідому красу.
  • Ну і звичайно свідома краса полягає також і у свідомому споживанні: а це і свідомий шопінг) Без накопичення десятків непотрібних баночок)

І взагалі будь які зміни до кращого необхідно розпочинати з себе , з одного маленького кроку. Адже це той мінімум , який ми ж самі власноруч можемо зробити для великого максимуму для нашої домівки під назвою «Планета Земля».🍃🌍