Вікторія

Вітаміна сироватка від I'm from

Вітаміна сироватка від I'm from

На весні завжди хочеться покращити тьманий та втомлений за зиму колір обличчя. Для таких печальних випадків потрібен вітамін С.

Цією весною я продовжую знайомитися з брендом I'm From. Вже писала про розігріваючу маску з женьшенем https://club.makeup.com.ua/post/7666/ та тонер з інжиром https://club.makeup.com.ua/post/7783/ , а сьогодні розкажу про сироватку з вітамінами.

I'M FROM Vitamin Fruit Serum сироватка з екстрактом обліпихи для вирівнювання тону. У складі I'M FROM Vitamin Fruit Serum міститься 74% екстракту ягід обліпихи, які допомагають освітлити шкіру та насичують її корисними вітамінами і елементами. Так само надає потужну регенеруючу дію, стимулює оновлення шкіри та підвищує її пружність. Засіб підходить для щоденного використання вранці та ввечері, чудово працює в тандемі з гелем Vitamin Tree Water Gel.

Рекомендується для жирної та чутливої ​​шкіри, що потребує зволоження, а також для тьмяної шкіри.

Активні компоненти:

- Вітамін С рослинного походження надає сяйва, гладкості та м'якості. Підсилює антиоксидантний захист шкіри, прискорює процес вироблення колагенових волокон, а також зміцнює кровоносні судини і перешкоджає утворенню куперозу.

- Ніацинамід вітамін В3. Покращує мікроциркуляцію крові до клітин, допомагає освітлити пігментні та застійні плями, стимулює регенерацію шкіри. Насичує епідерміс незамінними жирними кислотами, вітамінами, мінералами та антиоксидантами.

- Екстракт портулака. Володіючи легкою текстурою натурального жовтуватого кольору з обліпихи, вбирається без залишку та ефекту присутності.

Сироватка має виражений жовтий колір, на шкірі він ніяк не залишається. Приємна, не жирна консистенція. Наношу її зранку, пісня тонера. Закриваю кремом.

Під мякіяжем поводить себе добре. Жирного блиску не дає

Мені вона підійшла повністю. В мене нормальна шкіра, яка може підсихати від недостатнього зволоження, а лоб може блищати вже через декілька годин. З цією сивороткою мені достатньо зловоження, але і жирного блиску немає. Колір обличчя став значно кращим. Вона висвітлює шкіру, але я додаю в неї свої улюблені крапелькі для автозасмаги https://club.makeup.com.ua/post/5937/ і виходить супер.

Наче всі вихідні гуляла десь на галявині на свіжому повітрі і збирала весняні квіті. Мріяти ж ніхто не забороняв)

Вітаміна сироватка від I'm from