Alina_Demchenko

"ВОНО ЖИВЕ!" або як я створила косметичних "Монстрів Франкінштейна"

"ВОНО ЖИВЕ!" або як я створила косметичних "Монстрів Франкінштейна"

У кожного з нас бували моменти, коли розбивався улюблений продукт чи його залишалось так мало, що зовсім не зручно використовувати. І ось тема "свідомої краси" нагадало мені про мої "створіння".

Кожен з нас з дитинства щось хімічив в ванній кімнаті : шампуні до купи, наче ми варили якесь зілля. А тут я вирішила щось зробити вже будучи великою дівчинкою.

В мене була купа продуктів, які майже закінчились або розбилися і тому, я вирішила " А ЧОМУ Б НІ".

В мене вийшло три повноцінних продукти:

  • Пудра
  • Бронзер
  • Рум'яна

"ВОНО ЖИВЕ!" або як я створила косметичних "Монстрів Франкінштейна"

Отдже : все було дуже просто. В мене залишилась коробочка від пудри та купа "огризків" від палетки з пудрами від WIBO. Взагалі, все це почалось з того, що залишки - розбились при падінні і так як кольори пудри перемішались, я вирішила їх перемістити у інший рефіл, а в коробку WIBO вставила нові змінні блоки.

Це спочатку була пудра для закріплення макіяжу, а також кольорові пудри, які повинні були прибирати почервонніня і ще щось ( зелено-блакитна, рожева, біла і жовта) . Якщо чесно - на шкірі вони виглядали одинаково , але це мої улюблені продукти і тому я вирішила їх врятувати.

Перемоловши залишки пудри, я ретельно перемішала і почала потрохи утрамбовувати пальцями і серветкою. Потім я все це діло побризкала спиртиком, спресувала , дала висохнути і все гуд. Цей спосіб я підгледіла у якихось соц мережах, бо колись в мене розбився рефіл тіней і так я його реанімувала.

Вже половину від свого "Створіння" - я використала. Пудра вийшла з сірим підтоном, але така ж шовковиста )

Я СТВОРИЛА ЧУДОВИСЬКО- саме так я подумала, коли вирішила скрестити знаменитий Betty-Lou Manizer Bronzer & Shadow та бронзер від GlamBee ( я ще й туди чогось насипала, але не пам'ятаю) .

Доречі, коли я почала фоткати - я його ще й розбира, знову 😂

Але, це чудовисько - прекрасно виглядає на шкірі і доречі ідеальний як тіні. Це насичено пігментований продукт з явним золотим підтоном.

Не буду лукавити - я не хотіла його вам показувати, бо думаю щотце визове те, що мене знайдуть і спалять як відьму 😂😂😂

Але ви тільки подивіться який же він красунчик)))

Вже бачу як ви дістаєте святу воду 😂

Значить це були рум'яна в кульках , залишки рум'ян від Lamel, рожеві запечені тіні чи рум'яна. І ось це все подрібнювалось, мішалось і вийшов ось такий відтінок : рожевий з золотим підтоном.

Це відтінок гарно нашаровується, гарно виглядає і як хайлайтер навіть ( якщо дуже тонесенько) . Коли я нафарбувалась цим відтінком, навіть мій чоловік оцінив і сказав, що вийшло неймовірно ( сказав що я богиня яка зійшла з Олимпу 😂😂😂)

Авжеж, він на справді не дуже схож на Оргазм, якщо подивитися на свотчі, але колір не виглядає як щось нахімічило , наче так і було задумано.

Цей допис скоріше розважального характеру - я хотіла якось врятувати свої улюблені продукти і помріяти , наче я вигадую свій власний бренд косметики. Також, як на мене, треба завжди давати другий шанс сухим продуктам, які вам набридли.

Ну і свотчі цих продуктів. Як на мене - результат вийшов непоганий)