Yana

За такий бюджет дуже непогано працює‼️

За такий бюджет дуже непогано працює‼️
За такий бюджет дуже непогано працює‼️

Бюджетний консилер з гарною перекриваючою здатністю!

Дизайн цього засобу чимось віддалено нагадує мені MAC, те саме кольорове оформлення, той самий мінімалізм у написах та деталях. В цілому цей малюк гарно та стильно виглядає і займає зовсім небагато місця в сумочці, завдяки чому, дуже зручно брати його з собою.

Даний консилер представлений в досить широкій кольоровій гаммі, тому підібрати потрібний відтінок не складе труднощів. Мені чудово підійшов відтінок 05.

Текстура: кремова, суха і досить щільна. Ні про яке зволоження делікатної зони під очима в цьому випадку не йдеться, зате невеликі прищики і запалення консилер навпаки, дуже непогано підсушує.

Перекриваюча здатність-середня. Він легко справляється з почервоніннями, висипаннями і невеликими синцями під очима, але щось глобальне приховати не зможе.

Фініш: абсолютно матовий і в цьому продукті мені це навіть подобається. Для фотосесії я б звичайно скористалася б консилером зі світловідбиваючими частинками, але для повсякденного макіяжу цілком підходить.

Мені подобається, що цей консилер при правильному використанні не лягає маскою на обличчі, не підкреслює зморшки та сухість шкіри.

Підводячи підсумок, звичайно рекомендую🫱🏼‍🫲🏽

Цей малюк справив на мене дуже гарне враження. Він не ідеальний, але за такий бюджет дуже непогано працює!