Олександра ☕️

#Свідомакраса або як я роблю свою бьюті-рутину більш екологічною🌱

#Свідомакраса або як я роблю свою бьюті-рутину більш екологічною🌱

Цей допис буде більшою мірою про те, як зменшити кількість сміття після використаних засобів, та навіть трохи зекономити😉

Я значно зменшила використання ванних дисків. Використвую лише один диск на день, щоб скористатись міцеляркою. Свої улюблені тонери від Bielenda я просто бризкаю на обличчя з такмх маленьких баночок. Як виявилось, це набагато зручніше, дієвіше і економить не тільки ватні диски, а й тонер, бо більшість продукту все одно залишалась на диску. В цій баночці 50 мл, мені вистачає десь на півтора місяці при користуванні двічі на день. І вона зі мною вже десь 3 роки)

Обожнюю коли виробник робить не тільки якісний продукт, а й упаковку яку можна використовувати і надалі. Саме така упаковка в гелю для вмивання Melica, який закінчився роки два тому, а його упаковка служить мені і досі. В неї я переливаю шампунь та кондиціонер з більших пляшок, і це ну дуже зручно. Дозатори не підвели жодного разу, самі пляшечки досі як нові. Прям хочеться знову купити цей гель (він до речі непоганий).

Така ж класна пляшка з дозатором і у Mayur, коли закінчиться кондиционер, буду використовувати для інших засобів.

А ще з них легко і без проблем знімаються наліпки😅

Тут я також намагаюсь використати все по максимум. І до речі я дуже рада, що у Sane з'явились засоби в саше, це зручно та економно.

(в перших двох пляшечках креми для рук, дуже зручно брати з собою і не відкручувати тюбики)

Тут не буду багато писати, але всі зручні пляшечки з розпилювачами або піпетками будуть використовуватись повторно і не один раз😁

Також хочу додати, що було б просто чудово, якщо б більше брендів випускали свої засоби в м'яких упаковках, або саше щоб можна було їх переливати у власну тару і зменшити кількість використаного пластику.

І ще: я кажу ні тканинним маскам та різноманітним патчам. По-перше, ці засоби більшою мірою беззмістовні, а по-друге, це зайве сміття.