Blondie_rs

Палетка матових тіней Viseart

Палетка матових тіней Viseart

Привітик!

Прийшла до вас із новим оглядом. І сьогодні в нас у програмі - палетка від Viseart NEUTRAL MATTES: MILIEU SLIMPRO. Одразу скажу, що я б себе не поважала, якби взяла її за 80$. Це повна ціна сайту, звісно, у нас можна знайти значно дешевше, адже закуповують їх на суттєвих знижках.

Доволі спокійна гама. Витримана коричнева гама з жовтоватим підтоном; та акцентними рожевим та синім. Також є гарний темний бордо та фіолет.

Та ось я не врахувала те, що всі коричневі, навіть найсвітліші, йдуть в жовтий тон; і мені з дуже світлою шкірою та нейтральним підтоном - вона зовсім ні до чого. Як мінімум, для неї слід бути трішки смуглявішою. Отож, розглянемо роближче.

Оскільки ця палетка рахується не тінями, а пігментами, то й пігментація у них має бути відповідною. Набираються легко, як на палець, так і на кисть; пилять в міру (трішки менше чим АВН). Та усе б нічого, якби не...

Надзвичайно сухі... Рефіл буквально стесує палець, поки ви набираєте пігмент та намагаєтесь зробити свотч. Нагадує якийсь пил, пісок; я просто була шокована. Але інша справа - наносити пензликами - вони на сухість не нарікали. До речі, колеги по косметиці також підмітили це, та власне по відношенню до цієї палетки. А подруга має NEUTRAL MATTES SLIMPRO і наче б не скаржилась.

Я обожнюю свотчити 5-ки Денони, Колорпоп, кремово-пудрові текстури. Але тут! Я намучилась так, як ніколи! Мало того, що можна стесати собі палець, поки набираєш відтінок, так ще й слід це робити по 10 раз, адже відтінок одразу чіпляється на шкіру і не тянеться. Синій - взагалі тінтує та залишає колір після змивання. По свотчам можна прослідкувати, що один із найбільш вдалих - це рожевий; а також два перших зверху.

Щодо поведінки тіней в роботі - важко сказати. Тушовки немов виходять непоганими, але все одно частіше робляться плями, чим плавний перехід.

$80 - занадто. Навіть Денона зі своїми трішки недопрацьованими відтінками не викликає такого незадоволення. Тут багато повторних скучних відтінків, жовтих, з рижинкою. Рожевий, темний бордо та коричневий ніби непогані, але який сенс, якщо решта відтінків - просто не моє.

Отож, я, напевне, розгромила усі ваші очікування про Viseart. Але. Я залюбки спробую їх інші палетки, щоб переконатись, за що їх так люблять і чи варті вони своїх грошей. А дана палетка - просто не сподобалась; як по кольоровій гамі (як виявилось, світлі бежеві надто заходять в теплий підтон), так і по формулам. В результаті - ця палетка стала мені не практичною; а підійде лише трішки смуглявішим та любителям рижинок-жовтинок