Alina_Demchenko

Кольоровий бум : чи була мені потрібна палетка від GlamBee?

Кольоровий бум : чи була мені потрібна палетка від GlamBee?

Останій час, я починаю помічати, як в масс маркеті стає все більше і більше кольорових палеток. Якщо раніше всі вони були нюдовими і різниця була лише у підтоні, то зараз роблять максимально дивні варіації. Така мода мені довподоби, хоча багатьом - не дуже. Все це пов'язано з деякими епохами, коли такі макіяжі були вульгарними та виглядали доволі дешево.

Зараз - пігментація стала краща, а відтінки синього і блакитного вже не нагадують про 90ті.

Отже палетка від GlamBee : доволі яскрава і гарно пігментована палетка, впершу чергу, привертає до себе увагу саме через неонові відтніки і чарівні спаркли. Відтінки як на мене - гарно підібрані, бо з нею можно зробити як взривний макіяж, так і щось ніжне та навіть нюдове. Але брати таку красу і робити щось блідненьке - то ображати її. Але все одно, гарно що в неї є і такі відтінки. Дизайн самої палетки - теж дуже імпонує. Вже він натякає що на нас чекає. Доречі саме ця палетка , змінила моє ставлення до бренду і якщо я не помиляюсь, саме з нею почався ребрендінг та почали міняти текстури.

Кольоровий бум : чи була мені потрібна палетка від GlamBee?
Кольоровий бум : чи була мені потрібна палетка від GlamBee?

Моє саме улюблене - розповідати про свотчі і пігментацію.

А вона тут дійсно доволі гарна. Я знаю деякі більш дорогі палетки з яскравими відтінками , які і порівнювати з цією красунею не можна ( правда, пігментація доволі скудна).

Хоча я з тих людей, які більше дивляться на спаркли і шимери ( бо саме завдяки ним, легкі макіяжі становляться більш цікавими) - тут вся фішка саме в матових відтінках. Самі особливі - рожевий, блакитний та фіолетовий. Вони дійсно неонові. Авжеж, я б хотіла ще бачити яскраво жовтий відтінок але і так - все доволі чудово. В палетці більше матових, але 6 шимерів і спарклів - теж круто)

Найгірший колір в палетці - як на мене це зелений, бо трохи сухий, але все ж таки достатньо пігментований (міг бути ще краще)

Деякі шимери/спаркли - трохи нудні як на мене, нема чогось особливого. Але це дійсно гарна БЮДЖЕТНА палетка з хорошою пігментацією. Ці кольори - ідеальні для експерементів )