Sunny Magnolia Lanvin
Сьогодні забрала з пошти парфуми, трясучими руками розірвала коробку…І тут БАЦ - сподобалися неймовірно! 💨 Тож, пишу, гарячий, як пиріжок, відгук.
У цій колекції Les Fleurs de Lanvin є ще 2 аромати - Water Lily та Blue Orchid.
Ну не змогла я встояти перед цією разрекламованою і шалено популярною на YouTube новинкою і вихопила собі на шаленій знижці Sunny Magnolia Lanvin. 🙈 На нього було найбільше відгуків.
Концентрація – туалетна вода.
Об'єм – 90 мл., також є 50 мл.
Рік випуску аромату - 2021.
Парфумер - Pierre-Constantin Guéros, який створив аромати для різних відомих брендів, таких як: Atkinsons, Carolina Herrera, Ferrari, Police, Avon та інших. Його роботи були відзначені премією The Fragrance Foundation USA Awards. До речі, прочитала, що не так давно випустив чотири аромати бутіковоі лінійки Trussardi. Я її обожнюю.
Піраміда Sunny Magnolia: 🏔
Верхні ноти:
мандарин, абрикос, космея (простіше - мексиканська айстра)
Середні ноти:
жасмину, османтус, магнолія
Базові ноти:
сандал, ваніль, білий мускус
Моі враження 🤔
Знаєте яке враження після першого розпилу? Пам’ятаю, як у далекому дитинстві, мама варила на плиті варення з апельсинів і абрикос з додаванням дрібки ванілі. Оце воно! 🍊
😋 Тільки тут база така ніжно-вершкова, пухнаста, як у аромату молочного коктейлю з додаванням якихось солодких ірисок... І все. 🤷♀️
Аромат здається, на перший погляд простеньким, але ні - він звучний, фруктово-вибуховий, природній, десь, віддалено, просліджуються ланвінівська база, як у їхньому ароматі Modern Princess, але вона, як тінь.
Для мене це яскрави й цитрусовий аромат на старті, фруктовий, соковитий. Квіткові ноти з’являються поступово, на другорядному плані, але чи магнолія це? Принюхуюся до зап‘ястя через 4 години і чітко відчуваю нектарин, жасмин, абрикос з мандаринами та кремовий мускус. Можливо, просто не пам’ятаю як пахне магнолія. Але це не банальний компотик! Одним словом - краса! 😻
Флакон 🏰
Елегантний флакон повторює форму історичного дизайну Дому Ланвін. У руці відчувається, що це люкс.
Розпилювач хороший - розпорошує хмарою, не плюється, видає багато рідини.
Кришка сидить щільно, зате точно не злетить, якщо носити з собою.
Стійкість 💨
Четверта година на зап’ясті, але прям ядерного шлейфу не відчуваю. Близький до тіла. Здається, аромат буде стійкий і досить відчутний влітку. Доповню відгук, коли розношу кілька днів.
Мій висновок 👆
Якщо ви шанув альниця бази Lanvin або обожнюєте абрикоси, так, як люблю їх я - купуйте не вагаючись. З Sunny Magnolia відчуваєш себе якоюсь такою легкою, прям дівчинкою-дівчинкою.
Ох, піду видивляється собі дві інші парфумерні цілі з цієї ароматної трилогії ( правда, одне творіння належить іншому парфумеру) Les Fleurs de Lanvin ❤️🔥
Коментарі (0)