Alina_Demchenko

Сяєво тисячі зірок: Lamel Professional Insta Glow Duo

Сяєво тисячі зірок: Lamel Professional Insta Glow Duo
Сяєво тисячі зірок: Lamel Professional Insta Glow Duo

Український бренд Lamel, з кожною покупою продовжує мене дивувати якісними товарами.

Цей пігмент, у відтінку 401 Bella, з'явився у мене за допомогою моєї подруги. Всі в моєму оточинні, знають про мою пристрасть що до косметики . Тому не дивно, що мені полюбляють дарувати те, чого в мене ще нема ( а це складно 😂) .

Це двухсторонній засіб, який має дві текстури : рідку і суху. Кольори ідентичні, інтенсивність сяйва - різна. Глітеру 2мл, розсипчастих тіней 2,2 грамми. Хоча по факту об'єм однаковий, але практично - глітеру набагато менше.

Так як я вперше розповідаю про цей продукт - буде багато тексту. У подальшому, з іншими кольорами - будуть лише свотчі, бо не бачу сенсу розповідати знов і знов про недоліки і переваги )))

Сяєво тисячі зірок: Lamel Professional Insta Glow Duo

Це неймовірно гарний ніжно рожевий та сяючий відтінок. Я б більше назвала його рідкими тінями, бо в моїй уяві глітер повинен бути іншим. Аплікатор тут класичний, у всчіх рідких тінях - він такий самий. Колір же, при попаданні світла, стає світовідбиваючим і тому робити свотчі цього продукту було трохи важно ( біла пляма від світла) .

Що до текстури, то при першому нанесені , вона була звичайна, гарно пігментована. Але що б ви розуміли : користувалась я їм два рази ( один раз на новий рік, другий раз використовувала в макіяжі для мейкап клабу) і все, його нема. Чи він засох ( хоча плотно закривала і він лежав у темному місці ), чи він закінчився. В річ у тому, що з'явився він в мене у кінці груденя - як ви розумієте пройшло ну дуже мало часу.

Наче і текстура приємна, сяє гарно - але 2 рази нанести то замало. Я не змогла зробити нормальні свотчі.

ЦЕ ВЕЛИЧЕЗНИЙ МІНУС І ТОМУ ЦІЙ СТОРОНІ 3/10

ЦЕ ШЕДЕВР. Правда, ось ця сторона на багато краща. Тут гарна пігментація і треба всього краплю продукту, що б все обличчя просто світилось. Колір ідентичен рідкому глітеру, але завдяки тому що текстура більш щільна - виглядає на багато краще. Для більш інтенсивного сяйва - потрібна клейка основа. Для ніжного, полупрозорого , буде і так достатньо. Наносити краще , спочатку на руку/палітру , а потім вже на віки.

Лопатка тут силіконова, трохи закручена. Набирає дуже багато продукту.

Мінус : вона дуже туго сидить у середені флакону з тінями, через що просто вискакує та залишається у середені. Приходиться доставати обмежувач та доставати пінцетом. Через це, все навкруги в тінях.

МОЯ ОЦІНКА - 9/10 ( сам продукт гарний, конструкція - ні)

Як можна побачити на загальних свотчах, сам по собі глітер виглядає поганенько, але як тільки нанести на нього сухий родукт - наче оживає. Та й тримаються тіні намертво.

Це було і так зрозуміло, що у тандемі продукти будуть виглядати набагато краще, чим окремо.

Але питання, що робити з засохшим глітером - нікуди не ділось. Це не є гарним показником, що він на стільки швидко засох.

Я купила ще відтінки по знижкам, але це я робила обдуманно через відділ с сухим продуктом, бо він дійсно неймовірно гарний.

По повній вартості я б не хотіла отримати такий результат, бо очікувала б що обі частини продукту - будуть гарні.

Якщо в когось є лайфхак як реанімувати глітер - залюбки послухаю.

Загальна оцінка продукту 6/10.