Strange Love

Лінійка GARNIER з вітаміном С: Чудові робочі компоненти та формули

Лінійка GARNIER  з вітаміном С: Чудові робочі компоненти та формули

Чого я очікую від цієї лінійки? Покращення стану шкіри за рахунок висвітлення пігментних плям та укріплення капілярів. Для цього в складі засобів є вітамін С, ніацинамід та кислоти. Цілком робочий набір компонентів.

Почати хочеться з вмивашки Garnier Naturals Vitamin C Cleansing Gel. Спочатку я боялася, що вона буде надто агресивною для мене. Адже я звикла до м'яких аптечних гелів. Проте наше знайомство пройшло добре. Уже 4 дні підряд я користуюся лише цією вмивашкою, вона трішки більше сушить мою чутливу шкіру, ніж звичні мені клінсери, проте водночас справді вирівнює тон обличчя, після неї почервоніння стають слабшими, шкіра має усі шанси стати світлішою при регулярному використанні.

Сироватка Garnier Skin Naturals Vitamin C Serum здається мені найефективнішим засобом цієї лінійки, на її плечах фактично тримається половина освітлюючого ефекту. Адже у ній і вітамінів С, і ніацинамід, і навіть саліцилка. Вона з перших днів використання дає непоганий освітлюючий ефект, тон шкіри стає рівномірнішим, капіляри наче просідають на глибину і зникає почервоніння. З'являється приємне сяяння. Проте для знищення пігментації їй знадобиться 40-50 днів мінімум, пам'ятайте про це. До того ж я б радила перекривати її потужним зволожуючий засобом з керамідами, щоб підтримувати бар'єр шкіри.

Гель Garnier Naturals Vitamin C Cleansing Gel я не одразу зрозуміла. Його позиціонують як засіб для зволоження та сяяння. Можливо, я надто розбалувана важкими жирними кремами, проте мені від цього гелю зволоження мало. Але ж ніщо не заважає мені давати його кожного ранку в якості підложки під більш жирну текстуру. В такій комбінації він справді працює: з ним шкіра стає більш сяючою та виглядає свіжіше. Проте суто як монозасіб для зволоження він підійде хіба що жирній шкірі.

П.С. якщо ви не ретинолі, як я, то цей гель може попікувати перші хвилини після нанесення.

Міцелярка Garnier Skin Naturals Vitamin C Micellar Cleansing Water - покраще версія моєї улюбленої з рожевою кришкою. Так само ефективно справляється з забрудненнями, проте при регулярному використанні здатна зробити шкіру більш сяючою. Не пече, не викликає дискомфорту, має приємний аромат.

На фото - результат очищення після двох ніжних проходів змоченим ватним диском. Без тертя та натиску.

Маску Garnier Skin Naturals Vitamin C Super Hydrating Sheet Mask тримаю на вихід. Вона містить гіалуронову кислоту та вітамін С, тому за лічені хвилини буде здатна освіжити та зволожити шкіру. Обов'язково зроблю окремий огляд на неї після використання.