Blondie_rs

Туш та підводка Eveline Variete

Туш та підводка Eveline Variete

Не так й давно я вирішила познайомитись із даною серією, яка вже завоювала серця багатьох дівчаток. Що ж, і мені ці продукти дуже й дуже сподобались! Перш за все: пакування. Якісний пластик, напилення під золото та тонкі візерунки чорною фарбою - уже додають вишуканості та дороговизни.

На вигляд - звичайна силіконова щіточка зручної форми. Дуже легко промальовує верхні та нижні вії, додає об'єму та драматичного погляду. Змивається також без зайвих труднощів. Впродовж усього дня не відбивалась під бровами чи під складкою нижньої повіки [а останнім часом багато тушей так полюбляли мені робити].

Туш на віях до/після [додаю три фото]

Ефект мені ну дууууже подобається 😊

Я не знаю, чому я раніше з нею не познайомилась! Чудовий продукт за свої гроші. Я зазвичай брала дешевшу, теж Eveline. Але вона або вже погано малювала, або дуже швидко засихала.

Щодо цієї - зручний фетровий кінчик, завжди вологий в міру; не треба трусити її, щоб вона щось малювала. Легко зробити тоненький хвостик стрілки, загалом - дуже зручна мені у використанні!

По стійкості також не підводить. Від сліз, звісно, зникає; тому не раджу на вітряну погоду, а то є загроза, що стрілку "здує" 🤣 Тож, якщо не порівнювати її з суперстійкими, які мені доволі часто трапляються під руку, то вона дуже й дуже достойна за свої гроші 😊