Kizza

Бокс від Garnier

Бокс від Garnier

Коробка гарна, соковита і вже аж дуже хочеться подивитись що ж там всередині.

Всередині коробочка наповнена гарними банками та упаковками з нової доглядової серії з вітаміном C (та його похідними)

Про продукти буде говорити в порядку використання:

Міцелярка:

Ранок і вечірній демакіяж починаю з міцелярної водички. Вона приємно пахне, не викликає стягнутості обличчя. Добре знімає будь який макіяж, навіть водостійкий. Легкий аромат досягається за допомогою ароматизатору, що я не схвалюю і доглядовій косметиці.

Вітамін С представлений у вигляді Ascorbiyl Glucoside, що чудовим антиоксидантом та відповідає за сяяння шкіри

Очищувальний гель:

Гель доволі сильно милиться, що трохи мені незвично, але свою роботу виконує гарно - в моєму випадку змити залишки міцелярки. Має легкий ненав'язливий аромат, що забезпечується аж чотирма компонентами, що я вже сильно не схвалюю. Вітамін С так само як і в попередника представлений Ascorbiyl Glucoside. А також тут наявні екстракти що містять лимонну кислоту що є м'яким відлущуючим засобом.

Сироватка:

Сироватка білого кольору в якісній скляній баночці.

Легко наноситься, добре розподіляється, швидко вбирається не лишаючи липкого сліду. Але якщо дивитись у склад - знову ароматизатори але їх вже 5 штук, ну і на додачу спирт на третьому місці.

Гель:

Дуже цікавий засіб з незвичною текстурою. Приємно наноситься і дуже чудово вбирається. Зволоження дає середнє, але його вистачає, щоб шкіра не лущилась після очищення.

Але я знову подивилась у склад - привіт ароматизатори і спирт.

Я спеціально не дивилась склад товарів, бо напевно навіть не починала би ними користуватись, бо маю проблеми зі спиртом у складі. Свого часу я повністю відмовилась від тональних засобів зі спиртом. Бо мала регулярні обсипання.

Перші два дні - я просто літала від приємного ефекту, а потім все пішло шкереберть. Мені обсипало лоба дрібними прищами. То ж своє тестування я цьому я зупиняю. Я чесно хотіла б покористуватись даними засобами довше, але лишу в своїй рутині лише міцелярну воду.

Дякую Makeup за чудовий подарунок 💛

В моєму випадку починали "за здравіє", а закінчили купою ароматизаторів та спиртом, тому мій відгук є негативним.