О'L

Догляд від Garnier з вітаміном С

Догляд від Garnier з вітаміном С

Ця яскрава коробка дійсно додала мені настрою!

Почну з того, що вітамін С є обов'язковим інгредієнтом у моїй повсякденній рутині. Більшисть часу проводжу за комп'ютером та ноутбуком, тож, сонячного світла мені не вистачає та колір обличчя дійсно бажає бути кращим. Улюбленцем є вітамін С від The Ordinary, та чому б не спробувати щось інше?

Більш за все в цьому боксі я чекала на очищувальний гель для вмивання з вітаміном С для тьмяної шкіри обличчя з ефектом сяяння та вирівнювання тону. Моя подарункова пінка від Joko Blend майже закінчилась, Natureal став занадто дорогим, тож, шукала якусь іншу вмивачку та дуже зраділа нагоді "протестувати" цю.

Взагалі люблю більш м'які засоби для вмивання та віддаю перевагу пінкам, оскільки шкіра суха, то гелі, як правило, її ще більше пересушують. В цьому випадку вишло так само ( На жаль, наявні ПАР у складі почали сушити шкіру ( До речі, при потраплянні в очі, гель їх також подразнює ( Вирішила залишити його на літо та дам йому другий шанс у теплу пору року.

Що стосується міцелярної води, то з нею все в мене більш-менш ок. Зараз користуюсь такою рожевою, принципово наче вони нічим не відрізняються. У цій лише у складі зазначено ASCORBYL GLUCOSIDE, ну то й не дивно. Очі мені не подразнює, тож саме нею я цілком задоволена та дуже вдячна, що вона в мене є.

Догляд від Garnier з вітаміном С

Найулюбленішим засобом з вітаміном С у мене є Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F від The Ordinary, також непогані враження від себе залишила сироватка від Jole.

Щодо Garnier, то в складі вона має вітаміном С, ніацинамід та саліцилову кислоту. На мій погляд, сироватка досить слабка, проте для новачків та для щоденного засосування буде саме ок.

На моїй шкірі веде себе добре, тож, наразі використовую її вранці. Трішки щиплить у місцях, де шкіра подразнена.

Даю їй право "на життя" та скоріш за все довикористовую до кінця, бо для щоденної рутини непоганий середньостатистичний засіб.

Для мене це найдивніший засіб. Поки його не зрозуміла.

Точніше я поки не можу зрозуміти час та етап його засосування. Як я розумію наносити його треба після сироватки та до нанесення SPF.

Проте, в якості праймера він мені не дуже підходить, липкуватий та мені з ним не дуже комфортно. Мабуть, спробую його використовувати на ніч (до речі час нанесення виробником наче не зазначено).

Структура прикольна, шкіру мені не стягує, зволоження досить посереднє.

Тканинними масками навіть не знаю, скільки років я вже не користувалась! Тож, поки відклала її, можливо якось під настрій спробую ).

Продукти з сегменту мас маркету, тож, якогось magic від їх використання не очікую, але в якості бюджетної рутини для щоденного використання можна спробувати. Ціна відповідає якості, тож, поганого нічого не можу сказати.