Літня свіжість з аром атом від Franck Olivier
Franck Olivier Nature Парфюмована вода
Доброго дня!
Сьогодні розповім Вам про свої враження від парфюмованої води Franck Olivier Nature.
Я доволі довгий час обирала саме свій аромат,тому що я не люблю надто солодкі,ванільні.медові шлейфи.Мені більше подобаються парфюми з кислинкою,ненав'язливі,цитрусові,квіткові та фруктові аромати.
Цей парфюм саме на мій смак,трохи кислуваті,але без перебільшення,має приємний квітково-фруктовий свіжий шлейф.Для мене ця вода,це про прогулянку на березі моря,зустріч з друзями,перше побачення.Використовую цей парфюм у весняно-літню пору року.
Сам дизайн флакону не є для мене головним критерїєм,головне,щоб був якісний дозатор,мав добре розпилення парфюмованої води.Проте тут дизайн приємно здивував,ніжно-рожевий ковпачок,але на мою думку, міг бути і більш міцним та щільно закривати флакон.Корпус парфюму з однієї сторони має прозорий колір,а з іншої сріблясте покриття з мерехтінням та посередині вигравіруваного метелика.
Перевагою є аромат,це те,що довго шукаєш,коли не любиш солодкі,ванільні,буденні,шлейфи.На зміну приходять вони Franck Olivier Nature.
Недоліком є ковпачок,тому що кожна дівчина або жінка має бути впевненою,що парфюм не протече та щільно буде закритим.
Висновок:загалом аромат мені сподобався,проте не можу взяти парфюм з собою,бо нажаль неякісний та не міцний ковпачок.Може це тільки мені так"пощастило",але як кажуть,попереджений-значить захищений)
На сайті Makeup зараз ця парфюмована вода є тільки в міні форматі,але я відразу брала великий розмір.
Якщо вагаєтесь ,краще взяти міні версію,щоб зрозуміти Ваш це аромат чи ні)
Коментарі (0)