Вікторія

Нічна відновлювальна сироватка від Missha

Нічна відновлювальна сироватка від Missha

Бренд Misha викликає у мене повагу. Їх засоби я дуже люблю, особливо їх есенцію. Не сподобався мені тільки крем для повік з женьшенем.

Цю сироватку беру вже не вперше. Мені подобається, як вона відновлює мою шкіру після кислот та ретинолу. Ця сироватка для мене - засіб, який я використовую 1-2 рази на тиждень, коли треба дати шкіри відпочити. Сироватка має приємну текстуру, легко розподіляється по шкірі, легко засвоюється шкірою. Не відчувається на шкірі.

На ранок шкіра зволожена, колір рівний, зморшки не так яскраво виражені. Використовую тонер + сироватка + крем

Трохи про цю сироватку від виробника

Нова версія нічний сироватки з потужним впливом, збільшеним у 12 разів. Ампула призначена для зменшення ключових ознак старіння шкіри: втрата пружності, небажана пігментація, сіточка зморшок.

Еліксир із ферментованих екстрактів та вітамінів насичує шкіру живильною вологою для молодості та енергії.

10 різних ферментів Lactobacillus ( високоякісний пробіотично ферментований продукт шляхом холодної/гарячої подвійної ферментації) відновлюють пошкоджені ділянки шкіри, покращуючи її до свіжої, прозорої та здорової шкіри.

Сироватка ефективно заповнює нестачу вологи та живлення, розгладжує зморшки, відновлює пружність шкіри, робить її сяючою та здоровою. Запобігає старінню, запускаючи процеси оновлення шкіри за рахунок активації її природних функцій.

Активні компоненти сироватки укладені в ліпосоми. Мембрана ліпосом складається з тих же фосфоліпідів, що і мембрана клітини, тому ліпосоми добре засвоюються клітинами шкіри. Вони забезпечують швидке перенесення вологи та біологічно активних речовин у глибокі шари дерми.

Сироватка містить ферментовані компоненти молочної кислоти. Біфідус допомагає покращити загальний стан шкіри та запобігти її пошкодженню негативними факторами навколишнього середовища (УФ-випромінюванням). Посилює захисні функції шкіри. У складі біфідо-ферментованих інгредієнтів Saccharomyces, які захищають шкіру, зміцнюючи її бар’єрні властивості, вітамінізують і борються з пошкодженнями в ній, мають потужні антиоксидантні властивості.

Лактобактерії та лактококи – містять пептиди та вітамін B12 для оздоровлення та зміцнення шкіри, підвищення її еластичності та пружності.

Фермент Lactococcus посилює опірність шкіри зовнішнім факторам, оздоровлює та зволожує її.

Провітаміни, що містяться в сироватці, посилюють дію наступних засобів догляду.

Ніацинамід – знижує надмірне вироблення шкірного сала, освітлює пігментні плями, впливає на вироблення колагену.

Комплекс 5 Violet Energy (морква, блакитна капуста, баклажани, буряк, лохина) – розгладжує, зволожує, має антиоксидантні властивості.

Collagener (екстракт люпину + рослинні олії) – посилює природні захисні функції шкіри та покращує її текстуру.

Я цю сироватку однозначно рекомендую, вона часто буває в акціях. Також у Міши часто бувають набори з мініатюрами з цієї серії, я саме так з ними і познайомилася. Вся серія мені подобається, можна пробувати мініатюри, щоб зрозуміти, чи підходить засіб. Есенція та сироватка - це взагалі любов

Нічна відновлювальна сироватка від Missha