Павлова Катерина

#Свідомакраса мого волосся

#Свідомакраса мого волосся

Доброго дня, дівчатка!

Я за знаком зодіака Лев, та і за характером теж, напевно тому мене все життя тягнуло в рудий колір, а в сукупності з моїми кудряшками - отримую завжди масу компліментів своєму волоссю.

В інститутські часи про стан волосся я не дуже задумувалась, чим тільки не фарбувалась - хіба тільки Рябіну не спробувала ))) Але пару років назад я познайомилась з кудрявим методом і стала багато часу приділяти тому, щоб мої кудрі були зволоженими і блискучими.

Так в моїй свідомості зійшлись бажання використовувати менше хімічних засобів для свого організму з бажанням не платити 2000 грн. за фарбування в мого майстра і я стала шукати гарну хну.

Досвід використання хни в маленьких пакетиках нашого виробництва в мене був 11 років тому під час вагітності, але як згадаю, як я вимивала то сіно з голови...більше так не хочу. Тому почала з того, що є на Мейкапі в наявності.

Хна індійська. Відчуття від нанесення просто бомбічні. Ця хна мілкого помелу і після заварювання майже як фарба, наноситься дуже легко. Тримаю на волоссі три години, трохи підтікає, але то можна потерпіти, зважаючи на те, що замість шкоди своєму волоссю та організму, я приношу, навпаки, користь.

Ось так починається в моєму житті етап свідомої краси, напевно це приходить з віком і усвідомленням того, як ми шкодимо своїй матінці-землі.

Дякую всім за увагу.

P.S. Це мій перший допис в Клубі, тому прошу не судити суворо.

Гарного всім дня!

#Свідомакраса мого волосся