Lily♥️

Засоби Farmona Herbal Care Horsetail для дуже пошкодженого і ламкого волосся

Засоби Farmona Herbal Care Horsetail для дуже пошкодженого і ламкого волосся
  • Інколи рука тягнеться спробувати щось нове і от, я натрапила на Make UP на ці баночки) Мене зацікавило спершу те, що це натуральна косметика.
  • Ніколи раніше не користувалася засобами від Farmona. Це польська косметика для догляду за волоссям і тілом. Я обрала для себе засоби з лінійки Herbal Care.
  • Herbal Care відображає філософію лабораторії натуральної косметики Farmona: повага до традицій, природи, яка нас оточує, і людини, яка так від неї залежить.
  • Спираючись на багату трав’яну традицію, рецепти продуктів створені на основі цінної століттями рослинної сировини та інноваційних активних інгредієнтів.
  • Засоби містять лише найцінніше в природі: відбірну сировину з доведеною ефективністю.
  • Не містять нічого непотрібного в традиційних рецептах: парабенів, парафінової олії, барвників, BHA, BHT, етилового спирту.

Я взяла спробувати серію з польовим хвощем для дуже пошкодженого і ослабленого волосся.

Так як у мене світле густе, але тонке по структурі волосся , я вирішила, що це буде непоганий варіант.

  • Екстракт молодих пагонів хвоща добре зміцнює волосяні фолікули, стимулює ріст здорового і міцного волосся, а пшеничні білки відновлюють структуру пасом по всій довжині, надаючи їм гладкості та природного блиску.
  • Основні діючі речовини:
  1. екстракт польового хвоща, багате джерело кремнію, чудово живить, зволожує і помітно зміцнює волосся.
  2. протеїни пшениці відновлюють структуру волосся, повертаючи йому красивий, здоровий вигляд.
  3. Vital Soft Formula надає волоссю м'якість, еластичність і блиск.
  4. Inutec зволожує волосся та полегшує розчісування.

Наскільки все це дійсно так, я тобі сьогодні розповім чи варто взагалі звернути увагу на ці засоби. Які доречі досить бюджетні на сьогодні! А знайти щось бюджетне і хороше , як завжди задача high level 😅.

Засоби Farmona Herbal Care Horsetail для дуже пошкодженого і ламкого волосся
Засоби Farmona Herbal Care Horsetail для дуже пошкодженого і ламкого волосся

Цей шампунь має прозорий колір і дуже приємний трав'яний аромат! Дійсно свіжий і не нав'язливий. Шампунь піниться досить добре, та гарно промиває волосся, не обтяжує.

На волоссі аромат не залишається. Після 1-го миття, я відчула, ніби легкий свербіж шкіри голови. Як на мене, шампунь дещо підсушує волосину. Якогось звичайно супер блиску не було. Непоганий шампунь за свою ціну.

Склад також досить непоганий.

Складники/Ingredients:

Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Sodium Chloride, Propylene Glycol, Equisetum Arvense (Horsetail) Herb Extract, Starch Hydroxypropyltrimonium Chloride, Urea, Sodium Lactate, Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Wheat Protein, Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Wheat Starch, Cetrimonium Chloride, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Inulin, Polyquaternium-10, Lactic Acid, Disodium EDTA, Parfum (Fragrance)

З бюджетних шампунів - це дійсно цікавий варіант, але більше мені сподобався сам кондиціонер, про нього далі.

Основні діючі складники в цьому кондиціонері: екстракт з молодих пагонів хвоща польового , запатентований склад мікронізованих протеїнів пшениці а також, кератин і провітамін В5 .

Кондиціонер має не супер густу консистенцію. Але його достатньо зовсім трішки, також досить приємний трав'яний аромат. . Я наношу на хв 10, далі змиваю. Все як звичайно ) Що вже великий плюс: що волосся не мало пухнастості , як це могло би бути від такого типу засобів. Досить приємне на дотик, але блиску хотілося би більше. А також не розумію, чому робити такий "дисбаланс" мені хотілося би , щоб об'єм засобів був рівномірний, а то так часто буває шампунь ще є, а кондиціонер закінчився. У кого такаж ситуація? Отож, рекомендую спробувати.

Використання:

Нанесіть невелику кількість кондиціонера на вимите вологе волосся та розподіліть по всій довжині. Залиште на 5 хвилин, потім ретельно змийте водою.

Складники/Ingredients:

Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Distearoylethyl Dimonium Chloride, Glycerin, Propylene Glycol, Equisetum Arvense (Horsetail) Herb Extract, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Cetrimonium Chloride, Inulin, Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Wheat Protein, Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Wheat Starch, Hydrolyzed Keratin, Panthenol, Hydroxyethylcellulose, Disodium EDTA, Diazolidinyl Urea, Iodopropynyl Butylcarbamate, Parfum (Fragrance).