Пінка для вмивання від англельського бренду косметики Skin1004

Пінка для вмивання від англельського бренду косметики Skin1004

Привіт, дівчата.

Думаю, кожна з нас хоч раз зіткалась з проблемою вибору засобу для вмивання, адже дуже часто вони пересушуються шкіру обличчя. Для мене обрати гарну пінку чи гель - це справжній квест, адже я володарка комбінованої чутливої шкіри, і занадто агресивні продукти жахливо сушать шкіру, а м'які - недоочищують. У цій справі потрібно дотримуватись балансу.

Я обожнюю, коли з косметикою мені надсилають пробники різних засобів. Не так давно, я отримала пробник цієї пінки для вмивання від популярного нині корейського бренду Skin1004. Затест вийшов вдалим, так що я вирішила спробувати мініатюрку 20 мл.

Skin1004 Madagascar Centella Ampoule Foam підійде багатьом типам шкіри: як сухій, так і жирній та чутливій. Виробник зазначає, що в його продукції дуже "чистий" склад, і в даній пінці на першому місті центелла, яка відома своїми заспокійливими та протизапальними властивостями.

У складі немає SLS інших компонентів, які порушують шкірний бар'єр.

Що на ділі?

Виходячи із власного досвіду, то пінка дійно дуже хороша. По-перше, вона не сушить шкіру та не лишає на ній плівки. По-друге, вона гарно очищує та не визиває висипань та закритих комендонів. І що теж круто - вона економна. Цих 20 мл вистачає на дуже довго, тож вона ще й економна.

Ціна на 20 мл - 180 грн.

Ціна за 125мо - 490 грн.

Проте на різних сайтах ціна, відповідно, різна.