Blondie_rs

Унікальна підводка Maybelline Hyper Easy

Унікальна підводка Maybelline Hyper Easy

Про що мені ще писати, як не про декоративну косметику!

Сьогодні вирішила поділитись своєю недавньою знахідкою та новою любимкою. Був час, коли я щодня ходила з чорними стрілками - так і навчилась їх спритно малювати.

Від самого початку у мене було кілька улюблених від Мейбеллін, Лореаль та Ессенс, але з фетровим накінечником. Я не люблю надто довгий кінчик, інакше він може підсихати, загинатись і робити більше проблем, чим зручностей в нанесенні. Щоправда, був період, коли я навіть здружилась із підводками у баночці - тільки я не пам'ятаю, що це був за бренд, але вода була водостійкою, так що це тішило.

Дана підводка має пензликовий кінчик, що робить її найбільш проворною та з суперможливістю робити найтонший хвостик, або якийсь декор [зірочки, сердечки, головне, щоб руки не трусились 😁].

Однозначно - так! Для любителів малювати стрілки - особливо:)

Нею мені малюється ще простіше та швидше. Фетровий кінчик міг трішки "здирати" уже засохший шар підводки, тож деколи треба було повозитись, щоб все вийшло акуратно, чистенько та тоненько. А з пензликовим кінчиком такої проблеми не виникає.

Тому, якщо ви ще не пробували цю красуню - раджу протестувати. Стійкість в неї, загалом, звичайна, як для підводки. Я не беру до уваги продукти, які взагалі розтікаються, відбиваються на повіці [ой, жах] - такого в моїй косметичці вже давно нема☺️