Blondie_rs

PLouise: після одної захочеться ще мінімум... три!

PLouise: після одної захочеться ще мінімум... три!

Всім доброго вечора! Що ж, готові до зеленого дива?

Напевне, кожна з нас хотіла б знайти свою ідеальну палетку: улюбленої гами кольорів, з хорошою пігментацією та чудовим дизайном. І... я знайшла її!

Що я можу сказати найперше? Ще такої якості тіней я не пробувала ніколи. Денона і Худа нервово в стороні самі знаєте що...

Палетка містить 6 кремових матових пігментів та 2 шиммерних відтінки в формулі якогось вологого суфле [особливо Fond of funds]. І я все ж згадаю палетку Natasha Denona Coral - бо під час свотчів я отримувала таке ж задоволення, як тут.

Що мені тут дуже сподобалось зі сторони вимогливого покупця?

  1. У палетці більше матових, чим блискучок; є повна градація кольорів, тобто палетка цілком самостійна.
  2. Світлі відтінки [Dollar decisions] [Health is wealth][Cute currency] без усіляких баз та підложок лягають ідеально. Для них не потрібні "спеціальні умови", щоб проявити той же колір, що й в палетці. У мене був шок: зазвичай пастельні відтінки вимагають білої бази, бо будуть зливатись чи замилюватись. Але, як виявилось, не в цьому випадку. Найтемніший [Wealthy habits] має трішки підтон зеленки, але ним можна зробити гарні стрілки.
  3. Топовий відтінок: Inside that counts. Це благородний зелений, який я полюбила навіки [скільки раз я вже признавалась в любові цій палетці?😹].

Що ж. І кілька слів про шиммери. Money Medicine - золотисто-зелений з коричневою базою. Fond Of Funds - салатовий, який я надзвичайно часто поєдную з матовим коричневим [з інших палеток].

🌿 Отже, це любов [знову 😂]! По-перше, ніяких напрягів з підложками. Тушовки виходять прекрасними, працювати з ними дуже легко. По-друге, шиммери мають схожу формулу улюблених SuperShock Colourpop, але відрізняються своєю унікальністю. По-третє, кольори просто неймовірні, і чи це не найкращі тіні за все моє макіяжне життя? Люблю, люблю та ще раз люблю 😸 Необ'єктивно-об'єктивний огляд.

Дякую вам за увагу🫶🏻