Є проблеми, про які не говорять...Davines Solu Sea Salt Scrub
Зараз буде історія про те, як я тестила скраб для шкіри голови за всі гроші світу, а він мені не сподобався і сподобався одночасно.
Davines Solu Sea Salt Scrub Cleanser викликав у мене всі стадії прийняття. Заперечення, злість, торг, депресія, «???». У якийсь момент мені хотілося сісти у кутку і похитатись зі сторони в сторону, бо все було не так як я уявляла. Давайте розкажу чому так сталось.
Почнемо з того, що Davines Solu — це серія для глибокого очищення голови. Хто користується сухими шампунями, засобами для стайлінгу, а також оліями — зверніть увагу, вам таке треба. У вас накопичуються так звані «buildups», через що шкіра забивається і ви можете заробити дерматит, лупу, чи банальну втрату об'єму.
Sea Salt Scrub Cleanser вирішує цю проблему комплексно, бо це і скраб, і шампунь, і активний доглядовий засіб.
Що по особливостям?
- це скраб-шампунь, при взаємодії з водою перетворюється на піну і легко вимивається з волосся;
- формула містить дрібну нешліфовану морську сіль, яка не пошкоджує шкіру голови;
- паста доповнена кульками жожоба (червоні фрагменти), які створюють масажний ефект, видаляють лущення і глибокі забруднення;
- формула містить магній і калій, які зміцнюють волосся і пом'якшують його;
- містить екстракт цукрових буряків, який добре тонізує шкіру, а також запобігає розвитку хвороботворних бактерій на її поверхні;
- регулює роботу сальних залоз, голова залишається свіжою довше;
- стимулює фолікули, допомагає новому волоссю відроджуватись після випадіння;
- не містить парабенів і сульфатів (кератинщиці, для вас);
- флакон підходить для вторинної переробки (люблю цю фічу, дуже ціную таке у брендах);
- для довідки, це володар премії Women's Health Best Clarifying Treatment 2020, як кращий очищувальний засіб для голови.
Що мені не сподобалось?
Незручна текстура. Я страждала.
Як я собі це уявляла: я розподіляю пасту по проборам, масажую голову так, щоб відчувати свої мізки, потім змиваю і отримую відчуття, наче мені пересадили нову голову.
Що я отримала?
Паста ДУЖЕ липка. Як мед. Розподілити рівномірно? Попийте водички та заспокойтеся, кіна не буде. Я намагалась це робити і на вологе, і на сухе волосся — нічого. Або зробиш, але розхід буде кінський (такого не має бути). В результаті, я трошки підлаштувалась і почала злегка пінити засіб між долонями, але так, щоб абразив не розчинився.
Але!
Результат реально достойний. Голова скрипить в міру, зуд не з'являється, об'єм — топовий, нове волосся народжується, мити голову виходить рідше, є відчуття «дихання», можна використовувати як періодичну заміну шампуню.
Чи раджу? Залежить від того, наскільки ви полюбляєте токсичні відносини із косметикою.
Я мабуть куплю його ще раз, але з недовольним лицем. А ви вирішуйте :)
Коментарі (0)