Kizza

Garnier Fructis Aloe Superfood

Garnier Fructis Aloe Superfood

Щось мене "накрило" і я купила трійку продуктів (тут ще був шампунь) покористувалась ними пару місяців, шампунь закінчився, я пішла пофарбуватись, Купила новий догляд за волоссям, а дані два представника були відкладені на високу полку.

Але прийшов час і я їх дістала і ось мої враження.

Система (назвемо це так) складається з трьох продуктів:

• Шампуня;
  • Бальзама-ополіскувача;
  • Маски.

Шампунь закінчився за пару тижнів (бо тоді голову я мила раз в два дні) і я не пам'ятаю щоб в мене були якісь прям супер враження. Шампунь і шампунь - очищає непогано, вау ефекту не робить.

А от бальзам-ополіскувач і маска сиротливо лишились чекати свій час.

Як бачите дочекалися 😅

Даний продукт пахне трішки немов пластмасою, але це зумовлено тим, що відсутні ароматизатори. Бальзам не текучий, швидко розподіляється. Єдине, що мені здається що в нього великий розхід, або у мене просто волосся пористе і його сильно "вбирає".

Маска трошки пахне, але має дуже тонкий аромат. Це не просто маска, а засіб три в одному, тобто виробник регламентує різноменітне її використання.

Тут, думаю, слова зайві. Волосся блищить, воно відносно м'якеньке. То ж для мене це було наново чудове відкриття, ніби відкопала скарб. Не знаю, як в інших лінійках, але це типу еко лінійка і тут виробник навіть розписав склад, які компоненти за що відповідають. (Дяка Гарнь'єру, що не всунув сюди спирт, про моє ставлення до якого я вже готую допис).