falafelka01

Vilhelm Parfumerie Poets Of Berlin

Vilhelm Parfumerie Poets Of Berlin

На мейкапі нам доступний такий опис аромату.

Тип аромату: східні
Початкова нота: Лимон, Чорниця
Нота серця: Ірис, Бамбук
Кінцева нота: Ваніль, Ветівер, Сандал

Парфюм у вигляді відливанта з'явився в моїх руках, чи краще сказати під моїм носом, більше місяця тому. Звичайно ж після отримання я пошвидше випробувала його. На мені він розкрився солодким і цілком гурманським. Та все ж було відчуття що всі ноти знаходяться окремо і не складаються в єдину композицію. Час від часу намагалась подружитись з "Поетами Берліна", але я і аромат існували абсолютно окремо.

Майбутнє парфюму було вирішено: додому, до мами! Як і всі мої експерименти, що не належать до вкрай дивних, вільгельм опинився в маминих руках. На диво аромат на ній відчувається приємним, свіжим, напевно нота бамбуку дає про себе знати, композиція цілісна. Сумно, що в мене з ним не склалось, але досвід вийшов цікавий, ще одне підтвердження індивідуальності розкриття.

Якщо коротко підсумувати — це аромат еклерів з ванільно-чорничним кремом, які дуже сильно розігрілись на сонці, навіть розмокли. Пізніше з'являється зелена нота (якщо вам пощастить) і далеко-далеко в базі трошки сандалу. Лимона/цитрусовості я не відчуваю, хіба легкий натяк на початку.

Зважаючи на різноманітність відгуків на парфюм, це саме той випадок коли обов'язково спробувати на собі перед покупкою.