О'L

Phytorelax Laboratories Keratin Color Termoprotector Spray

До відгуків у спільноті я, чомусь, обходила Phytorelax стороною.

Тож, це мій перший засіб від цього бренда, до того кілька років поспіль користувалась Nouvelle. До речі, щодо останнього - вважаю його одним з найкращих засобів з термозахистом.

Без прасочки та фена я взагалі не уявляю своє життя, та користуюсь ними майже щодня, тож гарний термозахист - то мій must have.

Волосся фарбоване, в'юнке, сухе, пористе та неслухняне, тож засоби для волосся намагаюсь обирати більш-менш ретельно, оскільки з дешевими ПАВ волосся виглядає як пакля.

Крім Nouvelle, останнім часом використовую у своїй рутині Moroccanoil та Bonacure.

Перед тим, як написати відгук на Phytorelax Laboratories Keratin Color Termoprotector Spray, використовувала його кілька тижнів, тож свій відгук пишу не з першого враження.

Перше, що мене здивувало, це те, що придбана баночка ніби як неповна. Ну, ок, інколи таке буває, що тара більше за наповнення, просто цікаво, чи у всіх так?

По-друге, мені взагалі не сподобався розпилювач, хоча я вважала, що він навпаки повинен бути мега-зручним. Але він розбризкує засіб в усі сторони та зазвичай забруднює мені дзеркало. Тож, планую його перелити в іншу баночку. Але це нюанси.

Виробник зазначає наступне:

- засіб розроблений для випрямлення і сушіння волосся;
- склад багатий на амінокислоти і гідролізований кератин;
- обволікає волосся невидимою захисною плівкою по всій довжині;
- інтенсивно живить;
- забезпечує високий рівень захисту від гарячого повітря і високих температур стайлінгових приладів;
- зберігає природний блиск волосся;
- легко і комфортно наноситься;
- підходить для фарбованого волосся;
- наноситься на вологе і сухе волосся безпосередньо перед укладанням;
- не вимагає змивання;
- не обтяжує пасма;
- не склеює волосся.

Що маю по факту:

- непоганий, але типичний для аналогічних засобів запах;

- волосся дійсно не склеює та не обтяжує (хоча при адекватному нанесенні в мене з жодним засобом не було таких проблем);

- колір, здається, дійсно захищає (хоча мені це важко перевірити, оскільки волосся фарбую кожні три-чотири тижні);

- додає блиску;

- волосся поки що не "зломалось".

Тож, я так розумію, термозахист більш-менш дієвий та все ж таки працює, оскільки від такого зловживання високими температурами, як це роблю я, волосся б вже повинно було бути надмірно пересушеним та поломаний.

Не можу сказати, що це мій найкращий термозахист, проте вважаю свою знайомство з Phytorelax досить вдалим.