Olaplex: Панацея чи просто маркетинг?
Про Olaplex я дізналася в далекому 2015. На той час його не було на полицях наших магазинів. В кінці 2021 я зрозуміла, що моєму волоссю потрібна допомога. Тому хто, як не Olaplex? Так я перейшла на No. 3 Hair Perfector та освітлення з No. 1 і No. 2.
No. 3 Hair Perfector
Моє волосся від природи ламке і пористе, має сильний жовтий підтон. Будь-яке освітлення для нього - вбивство. Навіть на низьких % та якісній косметиці. Однак блонд - це стан душі, я не могла відмовитися від нього.
No. 3 Hair Perfector
Регулярне використання No. 3 Hair Perfector в домашніх умовах мало б зупинили процес знищення дов жини. Я наносила засіб строго за інструкцією 4-5 разів на місяць, тримала в середньому 10-40 хв (технологи бренду рекомендують тримати більше 10хв).
No. 3 Hair Perfector
Однак дива не сталося, навіть після однієї використаної банки 100мл. Темпи пошкодження знизилися, однак волосся все більше почало нагадувати паклю. Рідкі кінці бісили. Після майже року на Olaplex я вирішила зробити стрижку.
No. 3 Hair Perfector
Моєю помилкою було те, що я очікувала від Olaplex дива. Мої сподівання, накручені якісним маркетингом, були настільки нереальними, що я фактично вірила в магію. А її не існує. No. 3 Hair Perfector діє не гірше і не краще іншої професійної косметики.
No. 3 Hair Perfector
З No. 3 Hair Perfector волосся стає важким, блискучим, перестає тягнутися у вологому стані. Однак ніякого магічного сцілення для пошкодженого освітленням та пористого волосся не сталося.
No. 3 Hair Perfector
Тепер я постриглася ще коротше, аби повністю позбутися пошкодженого волосся. Спробую використовувати No. 3 Hair Perfector в якості звичайної маски для захисту свого натурального волосся.
No. 3 Hair Perfector
Усім, хто думає, що здатен врятувати пошкоджене волосся: його врятують лише ножиці, на жаль. No. 3 Hair Perfector - хороша маска, однак не панацея. Більше я не куплю
No. 3 Hair Perfector
Коментарі (0)